Πρεμιέρα για το ΝBA: Οι Κλίπερς κέρδισαν τους Λέικερς, οι Ράπτορς τους Πέλικανς

Πρεμιέρα για το ΝBA: Οι Κλίπερς κέρδισαν τους Λέικερς, οι Ράπτορς τους Πέλικανς

Οι Κλίπερς επικράτησαν των Λέικερς με 112-102 ενώ οι πρωταθλητές Ράπτορς χρειάστηκαν την παράταση για να κάμψουν την αντίσταση των Πέλικανς

lenard-n1
Αφεντικά του Λος Άντζελες είναι πλέον οι Κλίπερς με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς να δείχνει τα δόντια της στην πρεμιέρα το ΝΒΑ, αφού επικράτησε με 112-102 των Λέικερς, παίρνοντας την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Για τους Κλίπερς δεν έπαιξε ο Τζορτζ, για τους λιμνάνθρωπους ο Ίνγκραμ.

Από την πλευρά των νικητών ο ηγέτης Λέοναρντ είχε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ 21 πρόσθεσε ο Λου Ουίλιαμς.

Στον αντίποδα μεγάλο ματς έκανε ο Ντάνι Γκριν με 28 πόντους με 7/9, ενώ ο Ντέιβις είχε 28 με 8/21 και 10 ριμπάουντ, ενώ ο ΛεΜπρόν μέτρησε 18 πόντους 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Οι Κλίπερς είχαν 27-17 επιμέρους στο 4ο δωδεκάλεπτο.

Los Angeles Clippers vs Los Angeles Lakers Full Game Highlights | October 22, 2019 | FreeDawkins
Κλείσιμο


Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε το φετινό ΝΒΑ αναμένεται άκρως θεαματικό. Όπως ήταν και το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Πέλικανς.

Οι πρωταθλητές, αφού πρώτα πήραν στα χέρια τους τα πολύτιμα δαχτυλίδια για τον περσινό τους θρίαμβο, επικράτησαν στην παράταση των «πελεκάνων» με 130-122, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες πάλεψαν και με το παραπάνω για τη νίκη, την οποία πήραν οι γηπεδούχοι.

Και την πήραν απέναντι σε μια ομάδα που παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Ουίλιαμσον όχι απλά δεν παραιτήθηκε, αλλά έδειχνε ικανή να πάρει τη νίκη.

Στην παράταση ωστόσο οι «δεινόσαυροι» ήταν καλύτεροι κει ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα όπως τελείωσαν το περσινό. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Σιακάμ και ΦανΦλιτ που είχαν από 34 πόντους και τους ακολούθησε ο Λάουρι με 22. Για τους ηττημένους ο Ίνγκραμ είχε 22, ο Ρέντικ 16, ο Χαρτ 15, ενώ ο Μέλι στην πρώτη του συμμετοχή στο NBA είχε 14 με 4/5 τρίποντα.


Toronto Raptors vs New Orleans Pelicans Full Game Highlights | October 22, 2019 | FreeDawkins
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης