Premier League, Έβερτον - Γουέστ Χαμ 2-0: Επιτέλους νίκη για τα «ζαχαρωτά»

Premier League, Έβερτον - Γουέστ Χαμ 2-0: Επιτέλους νίκη για τα «ζαχαρωτά»

Η Έβερτον έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών επικρατώντας με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Γκούντισον Παρκ

everton
Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες που είχε γνωρίσει η Έβερτον είχαν... βυθίσει τα «Ζαχαρωτά» στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ είχαν στείλει στα... σχοινιά και τον Μάρκο Σίλβα. Ο τελευταίος πιθανότατα να γνώριζε ότι σε περίπτωση που δεν έπαιρνε τη νίκη στο εντός έδρας με τη Γουέστ Χαμ, ίσως να έβλεπε την πόρτα της εξόδου.



Τελικά για καλή του τύχη το αρνητικό σερί έλαβε τέλος. Το προβάδισμα ήρθε από μια περίτεχνη ενέργεια του Μπερνάρντ, ο οποίος από δύσκολη γωνία νίκησε τον Ρομπέρτο στο 17' για το 1-0 της Έβερτον. Τα «Ζαχαρωτά» θα μπορούσαν εύκολα να είχαν βρει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ πριν το πρώτο μέρος, αλλά δεν τα κατάφεραν παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στο 64' η Έβερτον για ακόμα μια φορά πλησίασε το δεύτερο γκολ αλλά η προσπάθεια του Γουόλκοτ σταμάτησε στο δοκάρι. Τα «Ζαχαρωτά» δημιουργούσαν φάσεις, αλλά δεν τις τελείωναν. Δεν το πλήρωσαν, όμως, με τον Πίκφορντ στο 85' να κρατάει ανέπαφη την εστία του σε προσπάθεια του Ογκμπόνα. Στις καθυστερήσεις ο Σίγκουρντσον διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τους παίκτες του Σίλβα να πανηγυρίζουν μια πολύτιμη νίκη που ίσως τους ανυψώσει το ηθικό ενόψει συνέχειας.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης