Premier League, Γκουαρδιόλα: Είναι Οκτώβριος κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο

Premier League, Γκουαρδιόλα: Είναι Οκτώβριος κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο

Σύμφωνα με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι,  Πεπ Γκουαρδιόλα, υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να καλυφθεί η απόσταση των οκτώ βαθμών από τη Λίβερπουλ

pep
Την άποψη πως υπάρχει ο χρόνος για να καλυφθεί η διαφορά που έχει πάρει η Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς (0-2), η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε 8 βαθμούς πίσω από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία έχει κάνει το 8/8.

Ωστόσο ο Καταλανός προπονητής θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις τίτλου, παρά το δεδομένο προβάδισμα της Λίβερπουλ: «Η απόσταση είναι μεγάλη, η Λίβερπουλ δεν έχει χαμένους πόντους. Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε. Tα αποτελέσματα αναδεικνύουν την κατάσταση, αλλά είμαστε στον Οκτώβριο κι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε».

Η Σίτι έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας χωρίς να βάλει γκολ με τον Γκουαρδιόλα στον πάγκο της κι ο τεχνικός της σχολίασε για το παιχνίδι: «Δεν ήταν η καλύτερή μας μέρα. Ξεκινήσαμε καλά, θέλαμε να είμαστε υπομονετικοί επειδή ξέραμε πόσο καλά αμύνονται. Τους αφήσαμε να τρέξουν, γίναμε λίγο νευρικοί και η λειτουργία μας για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες δεν ήταν καλή. Είχαμε τα προβλήματα με τις αντεπιθέσεις στο τέλος και ήταν μια κακή μέρα».

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η Σίτι φιλοξενείται από την Κρίσταλ Πάλας και η Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης