Παναθηναϊκός: Τρέλανε τους γιατρούς ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Τρέλανε τους γιατρούς ο Μακέντα

Ο Ιταλός φορ ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ την θλάση και όλα δείχνουν πως θα παίξει στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη

makeda-ne1
Ο Φεντερίκο Μακέντα βάλθηκε να διαψεύσει και τον πιο αισιόδοξο γιατρό, καθώς ενώ οι εκτιμήσεις μετά την θλάση στον προσαγωγό που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για απουσία τριών εβδομάδων, εκείνος επέστρεψε στις προπονήσεις στις 11 μέρες.

Ο Ιταλός φορ γυμνάστηκε χθες κανονικά και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι όχι μόνο στην αποστολή, αλλά πιθανότατα και στην βασική ενδεκάδα στην αυριανή αναμέτρηση με την Ξάνθη στην Ριζούπολη (17:15). Πιθανώς να μην είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο, αλλά όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Δώνης θα τον ρίξει στην μάχη από την αρχή.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, φαίνεται πως υπάρχει δίλημμα μόνο για αυτή του αριστερού ακραίου, με τον Μολό να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά και τους Κολοβό και Χατζηθεοδωρίδη διεκδικητές. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον στα άκρα της άμυνας, οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας στόπερ, Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι τα κεντρικά χαφ, ενώ ο Μπουζούκης και ο Ζαχίντ θα υποστηρίζουν τον σέντερ φορ.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε και κάποιες δοκιμές με τον Καμπετσή, καθώς έχει καλή παρουσία στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να πάρει την ευκαιρία σαν αλλαγή. Εκτός μάχης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Μπεχ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης