Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει ο Μέσι»

Βαλβέρδε: «Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει ο Μέσι»

Το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα δεν έχει κάνει καμία εκτίμηση για το πότε θα είναι έτοιμος ο Λιονέλ Μέσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε άγνοια για το χρόνο της απουσίας του και η ανησυχία στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» μεγαλώνει

messi_24092019_0
Τραυματίστηκε 5 Αυγούστου, την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του και έκτοτε έπαιξε μόνο δύο φορές αλλαγή και μία ξεκίνησε βασικός. Αυτήν την τελευταία φορά στο 2-1 επί της Βιγιαρεάλ τραυματίστηκε εκ νέου.

Τώρα το πρόβλημα ήταν μία διάταση προσαγωγού, αλλά τόσο ο Λιονέλ Μέσι, όσο και η Μπαρτσελόνα, φοβούνται μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά, καθώς φέτος εμφανίζεται ευπαθής.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Μπάρτσα δεν ανέφερε το πότε θα είναι έτοιμος ο ηγέτης της, καθώς άπαντες περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχτεί αυτή τη φορά το πρόβλημα.

Το ίδιο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε που στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς του Σαββάτου στη Χετάφε (17:00), απλά εξήγησε ότι ούτε εκείνος ξέρει...

«Δεν το γνωρίζω ακόμα. Θα πρέπει να περιμένουμε το πώς θα λειτουργήσει την επόμενη βδομάδα» ήταν τα λόγια του Βάσκου τεχνικού.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης