Champions League, Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λοκομοτίβ 1-2: Από τη Μόσχα με αγάπη...

Champions League, Μπάγερ Λεβερκούζεν-Λοκομοτίβ 1-2: Από τη Μόσχα με αγάπη...

Μεγάλη νίκη της ρωσικής ομάδας στην πρεμιέρα των ομίλων

russia
Σε όμιλο με Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβερκούζεν, η Λοκομοτίβ Μόσχας αντικειμενικά σκέφτεται την 4η θέση. Λάθος. Τη σκεφτόταν, γιατί τώρα αρχίζει να σκέφτεται την 3η, μιας και έφυγε με μεγάλη νίκη από τη Γερμανία στην πρεμιέρα των ομίλων. Οσο για την Μπάγερ, έδωσε συνέχεια στην 4άρα που έφαγε από τη Ντόρτμουντ πριν λίγες μέρες και η συνέχεια θα είναι δύσκολη...

Οι Ρώσοι μπήκαν όπως έπρεπε στον αγώνα. Χωρίς να φοβηθούν και με γκολ στο 16': Δημιουργός ο Ζοάο Μάριο με την κάθετη πάσα, σκόρερ ο Κρικόβιακ με το πλασέ (0-1). Οι Γερμανοί προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και τα κατάφεραν, αφού στο 25' το πλασέ του Αράνγκις βρήκε στον Χέβεντες και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Γκιγιέρμε (1-1). Παρ' όλα αυτά, η Λοκομοτίβ πήρε ξανά το προβάδισμα πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 37', όταν ο Χραντέτσκι έκανε τραγικό λάθος δίνοντας στον Μπαρίνοφ, ο οποίος είπε "ευχαριστώ" και έγραψε εύκολα το 1-2.

Η Λεβερκούζεν θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 50' αλλά ο Χάβερτς από πολύ κοντά αστόχησε σε κεφαλιά και η Λοκομοτίβ άντεξε και έφυγε με μεγάλη νίκη, αφού η ομάδα του Πέτερ Μπος παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε ποτέ να ισοφαρίσει.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ του παιχνιδιού:

Bayer vs Lokomotiv Moscow 1 2 All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts 2019


Κλείσιμο
Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Λαρς Μπέντερ, Τα, Σβεν Μπέντερ, Γουέντελ, Αράνγκις, Μπαουμγκάρτλινγκερ (71' Αμίρι), Μπελαράμπι, Χάφερτς, Μπέιλι (46' Αλάριο), Φόλαντ.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σεμίν): Γκιγιέρμε, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Μουρίλο, Ρίμπους, Μπάρινοβ, Κριχόβιακ, Ζοάο Μάριο (90' Ιντόβου), Ζεμαλεντίνοβ, Ιγκνάτιεβ, Σμόλοβ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (2-1)
2. Ατλέτικο Μ. 1 (2-2)
3. Γιουβέντους 1 (2-2)
4. Λεβερκούζεν 0 (1-2)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/10)
Γιουβέντους - Λεβερκούζεν
Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης