Ο Ολυμπιακός γυρίζει τον… διακόπτη για Τότεναμ

Ο Ολυμπιακός γυρίζει τον… διακόπτη για Τότεναμ

Στο παιχνίδι με την Τότεναμ στρέφουν άπαντες στον Ολυμπιακό την προσοχή τους, όπως δήλωσαν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες μετά τη νίκη με 5-0 επί του Βόλου

osfop-teotenam
Αντίστροφα για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League μετράει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες μετά την επιβλητική νίκη με σκορ 5-0 επί του Βόλου στρέφουν την προσοχή τους στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκειται για τον σημαντικότερο ίσως αγώνα για την πορεία που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο θεσμό, όπου φιλοδοξούν να πετύχουν το καλύτερο για τους ίδιους και κατά συνέπεια για την κατάταξη της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA.

Από το χθεσινό παιχνίδι με τους Βολιώτες, ο Ολυμπιακός κρατάει μόνο την καλή εμφάνιση και πως μετά το 72’ ανέβασε στροφές και κατάφερε το 1-0 να το μετατρέψει σε 5-0.

Στο καθαρά αγωνιστικό, μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν ο Ρουμπέν Σεμέδο θα πετύχει έναν… άθλο και θα τεθεί σε χρόνο ρεκόρ στη διάθεση του προπονητή του, αφού οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως είναι γνωστό, δεν ρισκάρει με τους ποδοσφαιριστές που επανέρχονται μετά από τραυματισμό και θα πρέπει να λάβει εγγυήσεις από το ιατρικό επιτελείο για να του δώσει φανέλα βασικού σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα του ματς.

Κλείσιμο
Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι «είναι αλήθεια πως είναι πολύ πιο εύκολο να δουλεύεις σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να έχει πριν νίκη. Με την Τότεναμ όμως το παιχνίδι θα έχει τελείως χαρακτηριστικά από το σημερινό παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης