Ναδάλ εναντίον Φέντερερ στο... Μπερναμπέου

Ναδάλ εναντίον Φέντερερ στο... Μπερναμπέου

O πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ σχεδιάζει να διοργανώσει ένα ματς τένις στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ανάμεσα σε δύο θρύλους του αθλήματος, τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ραφαέλ Ναδάλ

FEDERER
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ABC» o Φλορεντίνο Πέρεθ οραματίζεται ένα παιχνίδι τένις στην ιστορική έδρα της «βασίλισσας» μεταξύ των των δύο τενιστών με τους περισσότερους τίτλους Grand Slam στην ιστορία του αθλήματος.

Η ιδέα του Πέρεθ είναι πως ένα τέτοιο παιχνίδι, έστω κι αν δεν είναι επίσημο, θα μπορούσε να είναι «sold out» ακόμα και σε ένα αχανές γήπεδο όπως το Μπερναμπέου και ως εκ τούτου θα δημιουργούσε ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία του τένις.

Το μέχρι τώρα ρεκόρ είναι 35.681 άνθρωποι που παρακολούθησαν τη Σερένα Γουίλιαμς να επικρατεί της Κιμ Κλάιστερς σε αγώνα επίδειξης στο «King Badouin Stadium» στις Βρυξέλλες. Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου έχει χωρητικότητα 81.055 θέσεων, οπότε γίνεται αντιληπτό πως σε περίπτωση που γεμίσει θα μιλάμε για ιστορικό γεγονός.

Ο Ράφαελ Ναδάλ έχει πληροφορηθεί για το ενδεχόμενο και ως οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης ανάμεσα στα άλλα, είναι απόλυτα θετικός στο να αντιμετωπίσει τον Φέντερερ σε έναν τέτοιο event.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα ο Πέρεθ έχει ήδη επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του γηπέδου προκειμένου να βρεθεί τρόπος να σχεδιαστεί το κορτ αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί, συνεπώς το πότε θα λάβει χώρα το γεγονός παραμένει άγνωστο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης