Μουντομπάσκετ 2019: Ο πανηγυρισμός του Καμπάτσο με... πολλά κιλά και η αφιέρωση στον Σκόλα

Μουντομπάσκετ 2019: Ο πανηγυρισμός του Καμπάτσο με... πολλά κιλά και η αφιέρωση στον Σκόλα

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν ο καλύτερος παίκτης του προημιτελικού με τη Σερβία και μετά το τέλος του αγώνα, πανηγύρισε τη νίκη της Αργεντινής  με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο - Λίγο αργότερα μάλιστα αφιέρωσε, μέσω σχετικού tweet, τη νίκη στον συμπαίκτη του και θρυλική φιγούρα της ομάδας, Λουίς Σκόλα

CAMPAZZO
Ο Καμπάτσο έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο (18 π., 12 ασ.) και κατάφερε να στείλει την Αργεντινή στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έναντι της Σερβίας. Μετά τη λήξη του ματς, την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την έκσταση των πανηγυρισμών και έκανε ένα υπονοούμενο που ζύγιζε... πολλά κιλά!


Λίγο αργότερα μάλιστα αποθεώθηκε για τη φοβερή του εμφάνιση, από τον παλαίμαχο άσο της «αλμπισελέστε» Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter που έλεγε «Φακού, Φακού, Φακού και ξανά Φακού». Ο Καμπάτσο από την πλευρά του αφιέρωσε τη νίκη-πρόκριση στον 39χρονο ηγέτη της Αργεντινής Λούις Σκόλα, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους σήμερα, με ένα tweet που έλεγε χαρακτηριστικά «Όλα έγιναν για να έρθει μαζί μας στο Τόκιο ο Λουίς Σκόλα», αναφερόμενος φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 όπου και προκρίθηκε η Αργεντινή μετά τη σημερινή της νίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης