Premier League: Η Λίβερπουλ διέσυρε την Άρσεναλ - Ήττα σοκ για την Γιουνάιτεντ

Premier League: Η Λίβερπουλ διέσυρε την Άρσεναλ - Ήττα σοκ για την Γιουνάιτεντ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαλάχ η νίκη (3-1) της Λίβερπουλ - Η Κρίσταλ Πάλας άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 30 χρόνια

salax-live
Η Λίβερπουλ έκανε το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League, δείχνοντας σε κάθε αγώνα και καλύτερη, καθώς διέλυσε την Άρσεναλ με 3-1 στο «Άνφιλντ», έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 με το γκολ του Μάτιπ ανάγκασε τον Νταβίντ Λουίς να του κάνει πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε ο ίδιος σε τέρμα ενώ με εκπληκτική ενέργεια στο 58’ άφησε... άγαλμα και πάλι τον Βραζιλιάνο αμυντικό και με πλασέ έγραψε το 3-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τορέιρα στο 85’.

Liverpool vs Arsenal 3 -1 All Goals  Highlights 24/08/2019 HD


Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Κρίσταλ Πάλας, που άλωσε το «Ολντ Τράφορντ» και έσπασε κατάρα 30 ετών! Η ομάδα του Χόντγκσον επικράτησε 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υπέστη την πρώτη φετινή ήττα της.

Κλείσιμο
Οι «κόκκινοι διάβολοι» πλήρωσαν τη φλυαρία τους. Σε μια αντεπίθεση στο 32’, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αγιού να εκτελεί τον Ντε Χέα.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Σόλσκιερ κυριάρχησε και προσπάθησε να ισοφαρίσει, ενώ στο 70’ κέρδισε πέναλτι, με τον Ράσφορντ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 89’, μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, ο Τζέιμς ισοφάρισε με πολύ όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή. Εντούτοις, οι παίκτες του Χόντγκσον δεν πτοήθηκαν και σε επικίνδυνη αντεπίθεση, βρήκαν το 1-2 με δυνατό σουτ του Φαν Άανχολτ.

Man United vs Crystal Palace 1-2 - All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts - 2019


Στο Μπράιτον, η Σαουθάμπτον έφτασε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, εκμεταλλευόμενη πλήρως το αριθμητικό αβαντάζ που είχε από το 30’, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Αντόνε.

Στο 55’, ο Τζενεπό έδωσε το προβάδισμα στους «αγίους» κι ενώ είχε μπει ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα. Στις καθυστερήσεις (91’), ο Ρέντμοντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη νίκη της ομάδας του (0-2).

Πρώτο τρίποντο και για τη Λέστερ, που απέδρασε με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο 38’, ο Βάρντι έβαλε μπροστά τις «αλεπούδες» με δυνατό σουτ, αλλά οι «λεπίδες» απάντησαν στο 62’ με κεφαλιά του ΜακΜπέρνι. Εντούτοις, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 70’ ο Μπαρνς με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο Γουότφορντ, η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή της και έφτασε στην πρώτη νίκη της αφήνοντας τους γηπεδούχους στο απόλυτο μηδέν. Τα «σφυριά» προηγήθηκαν με πέναλτι του Νομπλ μόλις στο 3’, αλλά η ομάδα του Γράθια ανταπέδωσε στο 17’ με διαγώνιο σουτ του Γκρέι μέσα από την περιοχή.

Στο 42’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, ενώ στο 55’ ο Χιουζ αστόχησε εξ επαφής και έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στις «σφήκες». Στο τελευταίο ημίωρο, μίλησε δις ο Αλέρ, που πλάσαρε σωστά για το 1-2 (64’) και με γυριστό σουτ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του (73’).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης