Πέδρο Μαρτίνς: «Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο ματς»

Πέδρο Μαρτίνς: «Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο ματς»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στις επιθετικές αρετές της Κρασνοντάρ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την 11άδα και τόνισε ότι όλοι γνωρίζουν τη σημασία της αναμέτρησης για τα πλέι οφ του Champions League!

4877459
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε τις προσεχείς αναμετρήσεις με την Κρασνοντάρ, μίλησε για την πιθανότητα αλλαγών στην 11άδα και ενώ ρωτήθηκε και τοποθετήθηκε για το πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικότερα ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για:

Τον τρόπο προσέγγισης και εάν αλλάζει: Όχι δεν αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης. Σας θυμίζω πως και πέρυσι παίξαμε με την Μπέρνλι πρώτο ματς εντός. Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Νομίζουμε πως τα χαρακτηριστικά του γύρου αυτού είναι πολύ όμοια με την Μπασακσεχίρ. Η πρόκριση άλλωστε κρίνεται στα 2 ματς.

Την ομοιότητα των τριών ομάδων που έχει παίξει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και ποιο θα είναι το όπλο του: Η ομοιότητα των τριών είναι πως διεκδικούν τίτλο στις χώρες τους και πως είναι ομάδες με ηγετικά χαρακτηριστικά. Η διαφορά είναι πως η Κρασνοντάρ είναι πιο δυνατή επιθετικά και ξέρει να επιβάλλεται. Ένα από τα όπλα μας είναι ότι παίζουμε εντός και με τον κόσμο μας αλλά όλοι οι παίκτες ξέρουν την σημασία του αγώνα και πως από αυτό εξαρτάται το μέλλον τους και το μέλλον του συλλόγου.



Την 11άδα του Ολυμπιακού και την πιθανότητα αλλαγών: Δεν συμφωνώ πως ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Μες στην εβδομάδα εκτιμούμε την κατάσταση του κάθε παίκτη. Δεν θέλω να πω κάτι για την 11άδα αλλά μπορεί στην διάρκεια της εβδομάδας να είναι πιο καλός ένας παίκτης και ο αγώνας να απαιτεί τα χαρακτηριστικά ενός άλλου παίκτη.

Την Κρασνοντάρ και τους τοπ παίκτες της: Δεν θέλω να βάλω κλίμακα ή βαθμό αλλά ξέροντας και τις 2 ομάδες μετά το πρώτο ματς συζητούσαμε ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει και ότι η πρόκριση ήταν ανοιχτή. Έτσι έγινε. Η Κρασνοντάρ έχει πολύ καλό σύνολο, υψηλή ποιότητα, πολύ καλές μεταβιβάσεις και μία ομάδα που τα κατάφερε και είναι οργανωμένη. Είναι ο Καμπελά και άλλοι πολύ καλοί παίκτες. Όμως δεν είναι θέμα ατομικό αλλά θέμα ομάδας και συνόλου. Η Κρασνοντάρ είναι πολύ καλή ομάδα.

Τον Βαλμπουενά: Στην Πορτογαλία έχουμε μία φράση 'όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος'. Στον Ματιέ ταιριάζει πολύ αυτή η φράση γιατί όσο μεγαλώνει βελτιώνεται.

Τον Μπλατ και το ότι η Κρασνοντάρ μπορεί να είναι άπειρη: Καταρχήν εύχομαι στον προπονητή του μπάσκετ να γίνει γρήγορα καλά και να μπορέσει να γυρίσει σε αυτό που αγαπά. Τον έχει ανάγκη η ομάδα και το μπάσκετ. Του στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά. Από την άλλη η Κρασνοντάρ δεν είναι άπειρη ομάδα. Εμείς πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Μπορεί να είμαστε πιο έμπειροι αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί εάν δεν παιχθούν και τα 2 ματς.

Το ποιο θα είναι το σκορ πρόκρισης: Φυσικά και το καλύτερο θα ήταν νίκη και νίκη χωρίς γκολ. Επαναλαμβάνουμε πως η πρόκριση θα κριθεί σε 2 ματς. Το έδειξε αυτό η Κρασνοντάρ στα προηγούμενα ματς. Έχασε το πρώτο αλλά κέρδισε εκτός έδρας και πέρασε. Θέλουμε αύριο με τον κόσμο μας να νικήσουμε. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Και αυτό όμως να γίνει τίποτα δεν θα έχει κριθεί γιατί θα υπάρχει και 2ος αγώνας.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης