Sold out o αγώνας Ελλάδα-Σερβία: Χωρίς Παπανικολάου-Παπαπέτρου η Ελλάδα

Sold out o αγώνας Ελλάδα-Σερβία: Χωρίς Παπανικολάου-Παπαπέτρου η Ελλάδα

Στις 20:30 (ΕΡΤ Sports) το τζάμπολ του τρίτου, τελευταίου και πιο δύσκολου φιλικού της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις

ellada-paxites
Με τον καλύτερο τρόπο θα ολοκληρωθεί το τουρνουά Ακρόπολις καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τελευταία ημέρα του.

Φυσικά οι περισσότεροι θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν στις 20:30 τον άτυπο τελικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία.

Είχε προηγηθεί η μεγάλη προσέλευση στο προηγούμενο διήμερο (πάνω από 12.000 θεατές την Παρασκευή και το Σάββατο).

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η Ελλάδα θα παραταχθεί στο παρκέ με έντεκα παίκτες θα αγωνιστεί σήμερα αφού εκτός του Κώστα Σλούκα, εκτός θα μείνουν για προληπτικούς λόγους και οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο πρώτος είχε δεχτεί μια γονατιά στον μηρό στον αγώνα με την Ιταλία και ο δεύτερος είχε έναν μυϊκό σπασμό στη μέση στο ματς με την Τουρκία. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν.

Έτσι η Εθνική θα παραταχθεί με τους Καλάθη, Κόνιαρη, Αθηναίου, Λαρεντζάκη, Βασιλόπουλο, Θ. Αντετοκούνμπο, Γ. Αντετοκούνμπο, Πρίντεζη, Μήτογλου, Μπουρούση και Παπαγιάννη.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τα εισιτήρια της τρίτης ημέρας του «Ακρόπολις»:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30). Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης