Βαρύ πρόστιμο στον Κύργιο για το φτύσιμο στον διαιτητή - Πιθανός και ο απoκλεισμός του από το US Open

Βαρύ πρόστιμο στον Κύργιο για το φτύσιμο στον διαιτητή - Πιθανός και ο απoκλεισμός του από το US Open

Η ΑΤΡ ανακοίνωσε ότι ο Ελληνοαυστραλός τενίστας θα πληρώσει πρόστιμο 113.000 δολαρίων για συνολικά εννέα παραβάσεις λόγω της συμπεριφοράς του σε αγώνα στο τουρνουά του Σινσινάτι

krgiso-2
Βαρύς ήταν ο «πέλεκυς» της ATP για τον Νικ Κύργιος, το «κακό παιδί» του παγκόσμιου τένις, μετά την διπλή «έκρηξή» του σε αγώνα του Όπεν του Σινσινάτι όταν αρχικά έσπασε δύο ρακέτες στα αποδυτήρια και στη συνέχεια, όταν τελείωσε ο αγώνας, έβρισε και έφτυσε προς τον διαιτητή.

Η ΑΤΡ ανακοίνωσε ότι ο Ελληνοαυστραλός τενίστας θα πληρώσει πρόστιμο 113.000 δολαρίων για συνολικά εννέα παραβάσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο και για περαιτέρω κυρώσεις κατά του Κύργιος «που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιπλέον πρόστιμο ή/και σε αποκλεισμό του από επόμενές διοργανώσεις με πρώτη αυτή του US Open που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ο Κύργιος, μεταξύ άλλων κατηγορείται για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, εκτόξευση ύβρεων και αποχώρηση από το γήπεδο.

Κλείσιμο
Η αρχή της έκρηξης του Κύργιος στον αγώνα του Σινσινάτι έγινε στο δεύτερο σετ, όταν ο διαιτητής του έδωσε ποινή για καθυστέρηση στο παιχνίδι. Λέγοντας κάποια… γαλλικά, ο Κύργιος ζήτησε να αποχωρήσει για την τουαλέτα. Ο Μέρφι αρνήθηκε το αίτημά του, όμως ο Ελληνοαυστραλός πήρε δύο ρακέτες και προχώρησε προς τα αποδυτήρια. Η κάμερα τον «έπιασε» να τις χτυπάει στο πάτωμα, ενώ επέστρεψε στο κορτ κρατώντας δύο διαλυμένες ρακέτες.

Nick Kyrgios has explosive meltdown in Cincinnati


Σε άλλο βίντεο φαίνεται να φωνάζει «Είσαι ο χειρότερος διαιτητής. Ο χειρότερος διαιτητής που υπάρχει. Παραιτούμαι», σε άλλη στιγμή τον χαρακτήρισε σκουπίδι και «ντροπή για το άθλημα», ενώ μετά το τέλος του ματς του είπε: «Είσαι ένα γαμ… εργαλείο, φίλε».

Μάλιστα, κάποια στιγμή κάνει κίνηση σαν να φτύνει προς το μέρος του

Ο θερμοκέφαλος 24χρονος τενίστας τον Μάιο είχε αποβληθεί από το Ιταλικό Όπεν του Μιλάνου γιατί είχε πετάξει μια καρέκλα ενώ το 2016 του είχε επιβληθεί ποινή αποβολής από τουρνουά της ATP επειδή σε αγώνα του Shanghai Masters δεν είχε προσπαθήσει να κερδίσει, συμπεριφορά που κρίθηκε ότι προσβάλει τους θεατές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης