Europa League: Μάχη για πρόκριση στα play off δίνουν ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος

Europa League: Μάχη για πρόκριση στα play off δίνουν ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος

Πρώτη στο «χορό» του γ' προκριματικού η ΑΕΚ στις 19:15, αντιμετωπίζοντας την Κραϊόβα στη Ρουμανία, κεκλεισμένων των θυρών - Η ενδεκάδα της «Ένωσης» - Ακολουθούν Άρης (20:00) στη Νορβηγία με Μόλντε και Ατρόμητος (22:00) στη Βαρσοβία με τη Λέγκια

europafwto
Στη μάχη της Ευρώπης, με τα παιχνίδια τους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ρίχνονται την Πέμπτη η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ατρόμητος. Και οι τρεις ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να αποκτήσοπυν προβάδισμα πρόκρισης στα play off εισόδου στους ομιλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ξεκινάει η ΑΕΚ στο «άδειο» γήπεδο της Κραϊόβα

Πρώτη στο «χορό» μπαίνει η ΑΕΚ, η οποία στις 19:15 (Cosmote Sport 1) αναμετράται με τη ρουμανική Κραϊόβα, σε ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της ποινής που επέβαλε η UEFA στους Ρουμάνους για τη διακοπή (λόγω τραυματισμού του διαιτητή από κροτίδα) στο παιχνίδι του προηγούμενου γύρου με τη Χόνβεντ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο επέλεξε στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης τους: Μπάρκα, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνα, Χουλτ, Σιμάο, Σιμόες, Ζεράλντες, Βέρντε, Μάνταλο, Κλωναρίδη.

Στον πάγκο των "κιτρινόμαυρων" κάθονται οι: Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Κρστίτσιτς, Ολιβέιρα, Λιβάγια και Αλμπάνης. 

«Μάχη» του Άρη στη Νορβηγία

Ακολουθεί, στις 20:00 (Cosmote Sport 2) η προσπάθεια του Άρη στη Νορβηγία με αντίπαλο τη Μόλντε, με τους «Κίτρινους» να μην έχουν στον πάγκο τους τον Σάββα Παντελίδη λόγω τιμωρίας μιας αγωνιστικής που δέχτηκε από την UEFA, λόγω του διαπληκτισμού του με μερίδα οπαδών των Κυπρίων της ΑΕΛ Λεμεσού. 

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα, Σάσα, Ντιγκινί, Ιντέγε, Τόνσο.

Η ενδεκάδα της Μόλντε: Κράνινχ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Βολφ Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσεΐν, Ορσνές, Χαραλσέιντ, Χέσταντ, Χόγκεν, Ομοϊχουάνφο.

Κόντρα στην ιστορική Λέγκια ο Ατρόμητος

Τελευταίος στις ευρωπαϊκές «μάχες» ρίχνεται σήμερα Πέμπτη ο Ατρόμητος, ο οποίος στις 22:00 (ΕΡΤ Sports HD) αντιμετωπίζει στη Βαρσοβία την ιστορική Λέγκια. Οι Περιστεριώτες θα κατέβουν χωρίς φόβο στο γήπεδο, όπως έχει τονίσει ο προπονητής τους, Γιάννης Αναστασίου, με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδό τους, την επόμενη εβδομάδα. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κυριάκος Κιβρακίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης