Κρίσιμη μέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ζαχίντ

Κρίσιμη μέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ζαχίντ

Καθοριστική θεωρείται η σημερινή ημέρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ζαχίντ θα έχει συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» - Ψηλά στη λίστα ο Βορμγκόορ για δεύτερος στόπερ

zaxid-pao
Άλλη μία προσπάθεια για να πείσει τον ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κάνει εντός της ημέρας ο Γκαγιάς Ζαχίντ.

Ο Νορβηγός χαφ αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας, ώστε να συζητήσουν την προοπτική του «τριφυλλιού».

Άλλωστε, ο 25χρονος μέσος έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα και να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Δώνη με τον οποίο είχε δουλέψει στον σύλλογο της Λευκωσίας.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι συνεχείς και όλα δείχνουν ότι η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική για την κατάληξη του θέματος του Ζαχίντ, με τον μάνατζέρ του να έχει και εκείνος επαφές με τους Κύπριους παράγοντες.

Εν τω μεταξύ, ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η περίπτωση του Βίτο Βορμγκόορ, από τη στιγμή που υπάρχει δυσκολία στην υπόθεση του Μαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Νορβηγία με τη φανέλα της Μπραν έχει τα στοιχεία που ψάχνουν ο Γιώργος Δώνης με τον Νίκο Νταμπίζα που έχει αναλάβει τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης