ΠΑΟΚ: Στους «αδύναμους» του Champions League στον 3ο γύρο των προκριματικών - Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοi

ΠΑΟΚ: Στους «αδύναμους» του Champions League στον 3ο γύρο των προκριματικών - Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοi

Μετά την ανστροπή και πρόκριση της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

paok-paixtews
Ως… αδύναμος θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ τη φετινή του προσπάθεια για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, όπως προέκυψε από τα ζευγάρια του πρώτου προκριματικού γύρου.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε στραμμένο το ενδιαφέρον του στα παιχνίδια των: Αστάνα, Λουντογκόρετς, ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Σέλτικ, ελπίζοντας σε τρεις αποκλεισμούς. Οι δύο πρώτες του έκαναν τη… χάρη, όχι, όμως και οι άλλες δύο.

Κι αν η Σέλτικ ήταν το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στο Σεράγεβο, κάτι που επιβεβαιώθηκε εύκολα, δεν συνέβη το ίδιο με την ομάδα της Λευκορωσίας. Η ΜΠΑΤΕ βρέθηκε μια ανάσα από τον αποκλεισμό από την Πιάστ Γκλίβιτσε, αλλά με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τον β’ προκριματικό γύρο, αφήνοντας οριστικά τον ΠΑΟΚ στο γκρουπ των «αδυνάτων».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας (22/7), είναι οι εξής: Άγιαξ, Σέλτικ/Νόμε Κάλιου, Κοπεγχάγη/ΤΝΣ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ/Σαμπουρτάλο, ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ/Ρόζενμποργκ, ΑΠΟΕΛ/Σουτιέσκα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης