Ντι Μπιάτζιο: «Θα ήταν τιμή μου να καθοδηγήσω την Εθνική Ελλάδας»

Ντι Μπιάτζιο: «Θα ήταν τιμή μου να καθοδηγήσω την Εθνική Ελλάδας»

Ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο, το όνομα του οποίου ακούστηκε για την Εθνική ποδοσφαίρου εξέφρασε την επιθυμία του να διαδεχθεί τον Άγγελο Αναστασιάδη

DiBiaggio
Ένα μήνα μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την Αρμενία με 3-2, η ΕΠΟ αποφάσισε να απομακρύνει τον Άγγελο Αναστασιάδη από τον πάγκο της Εθνικής.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από συνάντηση του έμπειρου τεχνικού με ον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο της εθνικής ομάδας ήταν του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας U21, αλλά και υπηρεσιακού προπονητή, Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 48χρονο άλλοτε αμυντικό μέσο της Ίντερ, ο οποίος απέφυγε να τοποθετηθεί για το αν υπάρχουν επαφές με την ΕΠΟ, τονίζοντας ωστόσο πως θα ήταν τιμή του να εργαστεί στην Εθνική.

«Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κάποιο σχόλιο γι' αυτό. Θα ήταν πάντως τιμή μου να καθοδηγήσω την εθνική Ελλάδας. Πρόκειται άλλωστε για μια εθνική ομάδα με ιστορία. Είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης