Πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει θέμα Νεϊμάρ»

Πρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει θέμα Νεϊμάρ»

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για τα μεταγραφικά της Μπαρτσελόνα και άφησε να εννοηθεί ότι δεν ασχολείται με τον Νεϊμάρ - Διαβάστε τι είπε για Γκριεζμάν, Ντε Λιχτ, Ντεμπελέ...

Bertomeou
Εχουν μαζευτεί πολλά θέματα ανοικτά στην Μπαρτσελόνα, μεταγραφικά και διοικητικά.

Μετά την ξαφνική παραίτηση του αντιπροέδρου, Ζόρντι Μέστρε, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου στήθηκε μπροστά στα μικρόφωνα και παραχώρησε συνέντευξη τύπου, ώστε να βάλει στη θέση τους όσα μπορούν βέβαια να μπουν.

Ο πρόεδρος του club μίλησε λοιπόν για όλα τα αστέρια που ακούγονται για την ομάδα του. Ας δούμε συνοπτικά τι είπε για...

ΝΕΪΜΑΡ: «Ξέρουμε ότι θέλει να φύγει από την Παρί, αλλά και ότι η Παρί θέλει να τον κρατήσει. Οπότε, δεν υπάρχει θέμα για μας. Γενικότερα όμως δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων».

ΝΤΕΜΠΕΛΕ vs ΝΕΪΜΑΡ: «Θεωρώ ότι ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ και απολαμβάνω τον τρόπο που παίζει. Οποτε παίρνει την μπάλα, άπαντες είμαστε σε αναμονή ότι κάτι φοβερό θα συμβεί».

ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ: «Χθες είχαμε συνάντηση με την Ατλέτικο, για το πώς θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τη μεταγραφή. Δεν έχω κάτι περισσότερο να εξηγήσω. Οσο για την περσινή άρνησή του και ο Ανρί και ο Βίγια κάποτε αρνήθηκαν και έπειτα ήρθαν σε εμάς. Δεν με απασχολούν αυτά, έτσι είναι οι μεταγραφές».

ΝΤΕ ΛΙΧΤ: «Εχω πει από καιρό ότι ξέρω που θα παίξει την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει ακόμα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης