Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Καστοριά το ISOMAN Presented by G, που στήριξε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα

isoman01

Με τη συμμετοχή 45 αθλητών που αγωνίστηκαν ισομερώς στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, ολοκληρώθηκε στην Καστοριά, μεταξύ 21-23 Ιουνίου, το ισοσκελισμένο τρίαθλο ISOMAN presented by G, με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Στο ISOMAN presented by G, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αγωνίστηκε η elite του ελληνικού τριάθλου. Περισσότεροι από χίλιοι θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα στην Πλατεία Ολυμπιακής Φλόγας και ενθάρρυναν τους αθλητές κατά μήκος της διαδρομής. Ενενήντα πέντε εθελοντές και 5 εθελοντικοί φορείς υποστήριξαν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στο πλαίσιο του Trimore Multisports TOUR – Kastoria 2019 συνολικά περισσότερα από 400 άτομα, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν σε ποδηλατικές και δρομικές αναμετρήσεις, γνώρισαν την κωπηλασία και την αναρρίχηση, ενώ στο G FITNESS AND WELLBEING HUB του ΓΕΡΜΑΝΟΥ παρακολούθησαν μαθήματα yoga, pilates, kids yoga και yogilates, σεμινάρια tech & fitness, και life coaching. Παράλληλα, γνώρισαν από κοντά  προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, με τη βοήθεια των Tech Experts, στο G TECH SHOWROOM του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, όπως smartwatches, smartbands, action cameras, scooters & sports accessories, που καταγράφουν τις αθλητικές επιδόσεις και βοηθούν στην προπόνηση.

Οι νικητές του 1ου ISOMAN presented by G

Πρώτοι το νήμα του τερματισμού στο 1ο ISOMAN presented by G έκοψαν στους άνδρες οι Παναγιώτης Δημόπουλος, Γιώργος Αλυφαντής και Νίκος Σημαντήρας, ενώ στις γυναίκες στο βάθρο ανέβηκαν οι Εύα Μπέκα, Κέλλυ Μπίχτα και η 17χρονη Νίκη Σκλαβούνου, με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. 
isoman02
isoman03
isoman04
isoman05

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης