Δίνει «μάχη» για Καρίγιο ο Ολυμπιακός

Δίνει «μάχη» για Καρίγιο ο Ολυμπιακός

Τρεις προτάσεις έχει στα χέρια του ο Γκουίντο Καρίγιο, με τον Ολυμπιακό να πρέπει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια για να φτάσει στον Αργεντινό επιθετικό

fgf
Από την πρώτη στιγμή ήξεραν στον Ολυμπιακό πως θα είναι δύσκολη η υπόθεση του Γκουίντο Καρίγιο, τον οποίο ήθελε από την περσινή σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα.

Νεότερα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν πως τρεις ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Σαουθάμπτον.

Μία από αυτές είναι η Λεγανές, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός ο 28χρονος παίκτης, μία ακόμη ισπανική ομάδα και ο Ολυμπιακός, πιο πίσω φαίνεται πως είναι η Μπόκα Τζούνιορς και ένας τρίτος σύλλογος από την Ισπανία.

Μπορεί ο Καρίγιο φέτος να πέτυχε μόνο 6 γκολ σε 32 συμμετοχές (23 ως βασικός), αλλά είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για την τεχνική του κατάρτιση και για αυτό τον λόγο τον θέλει στην Λεγανές ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Προς το παρόν ο Καρίγιο κάνει διακοπές στην πατρίδα του και η AS υποστήριξε πως ο παίκτης δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης