Ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε να... ενώσει τους οπαδούς Γιουβέντους και Ίντερ εναντίον του

Ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε να... ενώσει τους οπαδούς Γιουβέντους και Ίντερ εναντίον του

Ο Αντόνιο Κόντε είναι και επισήμως ο νεός προπονητής της Ίντερ, αλλά οι οπαδοί των νερατζούροι δεν τον... γουστάρουν καθότι παλιός παίκτης της Γιουβέντους, ενώ οι οπαδοί της τελευταίας θέλουν να... εξαφανίσουν το αστέρι με το όνομα του από το γήπεδο τους!!!

Antioniop
Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί για τα καλά ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετά από ένα χρόνο στο ταμείο ανεργίας επιστρέφει στην ενεργό δράση αναλαμβάνοντας και επίσημα από σήμερα την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Μόνο που η άφιξη ενός εκ των κορυφαίων σύγχρονων Ιταλών τεχνικών στους νερατζούρι, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των οπαδών τους οι οποίοι δεν μπορούν να... προσπεράσουν εύκολα το παρελθόν του Κόντε ως ποδοσφαιριστή και προπονητή της μισητής Γιουβέντους!

«Εμείς δεν είμαστε Γιουβέντους, η νίκη δεν είναι το μοναδικό πράγμα που μας ενδιαφέρει. Ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν ξεχνάμε το ασπρόμαυρο παρελθόν σου. Αποδεχόμαστε το γεγονός ότι από όλους τους υπόπτους (για την υπόθεση των στημένων αγώνων) ο προπονητής μας έχει αθωωθεί , ωστόσο η παρουσία του στον σύλλογο της Γιουβέντους παραμένει ανεξίτηλη. Έναν σύλλογο που θεωρούμε ότι βρίσκεται έτη φωτός μακριά, από τις δικές μας αρχές και αξίες».

Αυτό ήταν το κείμενο που ανέβασαν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook οι τιφόζι της Ίντερ κι αν μη τι άλλο το... καλωσόρισμα στον Κόντε ήταν πολύ κρύο.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, την ίδια ώρα στο Τορίνο οι οπαδοί της Γιουβέντους δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο άλλοτε αγαπημένος τους Κόντε θα είναι πλέον στον πάγκο των... απέναντι.

Κι η οργή τους έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό δημοψήφισμα μέσω του οποίου συγκεντρώνονται υπογραφές προκειμένου να αφαιρεθεί από το Juventus Stadium το αστέρι με το όνομα του Ιταλού προπονητή.

Οι υπογραφές που ζητούν τη... διαγραφή ξεπερνούν τις 10.000 και παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης