Εθνική Ελλάδας: Χάλκινο μετάλλιο στην καλλιτεχνική (συγχρονισμένη) κολύμβηση

Εθνική Ελλάδας: Χάλκινο μετάλλιο στην καλλιτεχνική (συγχρονισμένη) κολύμβηση

Μια πολύ σημαντική επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στη Ρωσία

metallio2
Η Εθνική Ομάδα Γυναικών της Καλλιτεχνικής Συγχρονισμένης Κολύμβησης ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ομαδικού στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Champions Cup) της LEN στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Με ένα εξαιρετικά εκτελεσμένο πρόγραμμα, τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας βαθμολογήθηκαν με 84,7804 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία με 95,2961 βαθμούς και το ασημένιο η Ισπανία με 89,7353 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιταλία, που αποτελεί μία από τις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος, έμεινε εκτός μεταλλίων, στην τέταρτη θέση.



Την ομάδα μας αποτελούσαν οι αθλήτριες Γεωργία Βασιλοπούλου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Βιολέτα Ζουζούνη. Ελένη Φραγκάκη, Μαρία Καραπαναγιώτου, Αναστασία Κουτσελίνη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Καριώρη Δανάη και Κουριαντάκη Ολίνα.

Προπονήτριες της Εθνικής ομάδας οι κυρίες Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα.

Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να αναδείξει την πολύ σοβαρή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στην ανανεωμένη Εθνική ομάδα, εν όψει και των επερχόμενων υποχρεώσεων της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, αλλά και του μεγάλου στόχου των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης