Ιστιοπλοΐα: Καλπογιαννάκης-Καρβουνιάρης έκαναν το 1-2 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TECNKO 293
Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη επιτυχία επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας
Θρίαμβος για την ομάδα που εκπροσώπησε την ελληνική ιστιοπλοΐα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TECHNO 293 της Πορτογαλίας. Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Γιάννης Καρβουνιάρης το αργυρό και ο Νίκος Σιλιτζόγλου πήρε την 5η θέση.
“Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη επιτυχία που αποδεικνύει στην πράξη δύο πράγματα. Ότι η ομοσπονδία δικαιώνεται για το μεγάλο βάρος που δίνει στην ανάπτυξη και ότι διαθέτουμε αυθεντικά ταλέντα, τα οποία έχουν βάλει ήδη τις βάσεις για μια σπουδαία διεθνή καριέρα” επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά έγιναν 15 ιστιοδρομίες και στις 13 ο Καλπογιαννάκης (Ν.Ο. Βουλιαγμένης) τερμάτισε 1ος, ενώ στις άλλες δύο ήταν 9ος και 5ος. Αυτές τις δύο κούρσες τις «πέταξε» ως χειρότερες και πήρε την πρώτη θέση μόλις με 13 βαθμούς!
Ο Γιάννης Καρβουνιάρης (Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας) κατέλαβε την δεύτερη θέση με 47 βαθμούς και τα πλασαρίσματά του ήταν 8, 6, 2, 4, 5, 8, 4, 3, 5, 3, 2, 3, 2, 4, 4.
Ο Νίκος Σιλιτζόγλου (Ν.Α.Ο. Βάρης Βάρκιζας) κατέλαβε την 5η θέση με 60 βαθμούς. Τερμάτισε 4, 3, 3, 3, 8, 10, 9, 8, 3, 4, 3, 7, 4, 10, 1.
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης ήταν αυτή που μας πέρασε για το efood αλλά και χρονιά αποκρυστάλλωσης καταναλωτικών τάσεων που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πώς διαμορφώνεται η αγορά και οι οποίες θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»