Η έκθεση του Χούμπελ για την ΕΠΟ και η καθοριστική επαφή με FIFA, UEFA

Η έκθεση του Χούμπελ για την ΕΠΟ και η καθοριστική επαφή με FIFA, UEFA

Ο Αυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ θα παραδώσει άμεσα την έκθεσή του για φέτος ως προς το ελληνικό ποδόσφαιρο - Τα δύο θέματα που έχει θίξει και η καθοριστική επαφή του Απριλίου

4402965
Έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην στιγμή που Χούμπελ - που πέρυσι είχε εισηγηθεί GREXIT - θα στείλει την τελική του έκθεση - αξιολόγηση για φέτος σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα μετά από αυτό μέσα στον Απρίλιο θα γίνει και μία κομβική επαφή - συνάντηση με FIFA - UEFA και ΕΠΟ στο εξωτερικό όπου θα πιστοποιηθεί και το εάν έχει σημειωθεί βελτίωση ή όχι. Σε αυτήν την περίσταση αναμένεται να υπάρξουν μετά οι ανάλογες δράσεις.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει οι ξένοι αξιωματούχοι δεν... χάρηκαν με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Ο ίδιος ο Χούμπελ έχει θίξει δύο θέματα: τη βία αλλά και το bullying στους Έλληνες διαιτητές κυρίως.

Υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα όπως το εάν έχει βελτιωθεί ή όχι η διαιτησία και τα χειραγωγημένα ματς στην Football League.

Όπως και να έχει πλησιάζει το χρονικό σημείο της τελικής αποτίμησης των εκπροσώπων των FIFA / UEFA στην Ελλάδα για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο...
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης