Μίλαν - Τορίνο 0-0: Έχασαν ευκαιρία οι Μιλανέζοι

Μίλαν - Τορίνο 0-0: Έχασαν ευκαιρία οι Μιλανέζοι

Η Μίλαν κράτησε την εστία της ανέπαφη για μόλις δεύτερη φορά φέτος, όμως δεν μπόρεσε να το χαρεί καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Τορίνο στο San Siro

milan-toro-nil-san-siro
Ο Γκατούζο παρέταξε την ομάδα του με τις γνωστές απουσίες των Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Καλντάρα, Μπίλια, Μποναβεντούρα και παρότι ήρθε το πρώτο εντός έδρας clean-sheet της σεζόν, οι Rossoneri δεν πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Με την Λάτσιο να έχει χάσει βαθμούς με την Σαμπντόρια, η Μίλαν με νίκη θα περνούσε στο +3 αλλά έμεινε στο +1. Χωρίς νίκη στην έδρα της Μίλαν από το 1985 παρέμεινε η Granata που έδειξε γιατί φέτος μάχεται για την Ευρώπη.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, ο Ντοναρούμα στο 5' έκανε επέμβαση παγκόσμιας κλάσης στη κεφαλιά του Ιάγο Φαλκέ από κοντά και λίγο αργότερα μέσα από την περιοχή ο Αντρέα Μπελότι δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Από πλευράς Μίλαν, ο Σούσο στην κόντρα δεν μπόρεσε να σουτάρει καλά με το δεξί και στο 87' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Γκατούζο, όταν ο Κουτρόνε μόνος φάτσα με τον Σιρίγκου από κοντά δεν κατάφερε να βάλει τα φάλτσα που ήθελε στο πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροδρίγες, Σούσο, Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου (70' Καστιγιέχο), Κουτρόνε, Ιγουαΐν.

Τορίνο (Βάλτερ Ματσάρι): Σιρίγκου, Ιτσο, Ν' Κουλού, Τζίτζι, Αΐνα, Μεϊτέ, Ρινκόν, Μπαζέλι (80' Λούκιτς), Ανσάλντι (90' Μπερενγκέρ), Ιάγο Φαλκέ (69' Τζάτζα), Μπελότι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης