Champions League: Όλα τα φώτα στην «Πόλη του Φωτός» για το ντέρμπι Παρί-Λίβερπουλ

Champions League: Όλα τα φώτα στην «Πόλη του Φωτός» για το ντέρμπι Παρί-Λίβερπουλ

Στις 22:00 (Cosmote SPORT 3) το ντέρμπι στο Παρίσι - Εύκολη υπόθεση αναμένεται να έχουν η Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπριζ (22:00, Cosmpote SPORT8) και η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μονακό (19:55, Cosmote SPORT2) - Δύσκολο ματς για Τότεναμ και Ίντερ στο Λονδίνο (22:00, Cosmpote SPORT7)

paris
Με οκτώ παιχνίδια ολοκληρώνεται η πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και γυσικά το παιχνίδι της ημέρας δεν μπορεί να είναι άλλο από το Παρί Σεν Ζερμέν - Λίβερπουλ.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς είναι στην τρίτη θέση. Με τους Νειμάρ και Εμπαπέ να διώχνουν την αγωνία οπαδών και μελών της ομάδας, καθώς ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, αφήνουν ελπίδες για πολλά στο Παρίσι, όπου η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Νάπολι φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα. Και αυτό το ματς αν και έχει ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, υπάρχει να επιφυλάσσει έκπληξη καθώς ο συντηρητικός και επικίνδυνος Αστέρας, κλέβοντας πόντους αυτή και την επόμενη αγωνιστική μπορεί να ονειρεύεται το θαύμα της πρόκρισης.

Στον πρώτο όμιλο ταπράγματα ίσως να είναι πιο ξεκάθαρα καθώς η εκπληκτική φέτος Ντόρτμουντ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ με μόνο στόχο τη νίκη που θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Με τον ίδιο ακριβώς στόχο, η Ατλέτικο κοντράρεται με την απογοητευτική Μονακό.

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στο Λονδίνο. Η Ίντερ θα περάσει τις πόρτες του Γουάιτ Χαρτ Λέιν για ένα παιχνίδι ενάντια στην Τότεναμ, το οποίο εν πολοίς θα καθορίσει το ποια από τις δύο ομάδες συνεχίζει και ποια πηγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ, με τους Λονδρέζους να έχουν το πάνω χέρι λόγω έδρας, αλλά τους νερατζούρι να υπερτερούν λόγω της διαφοράς των τριών βαθμών αλλά και τον εύκολο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής. Στο άλλο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην Ολλανδία για να ένα κατά τα φαινόμενα εύκολο βράδυ κόντρα στην Αιντχόφεν.

Κλείσιμο
Μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης, μαζί με τις ΑΕΚ και Βικτόρια Πλζέν, η Λοκομοτίβ Μόσχας παίζει απόψε το τελευταίο της χαρτί κόντρα στη Γαλατασαράι για μία νίκη που θα αναπτερώσει τις ελπίδες για το Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη οι Τούρκοι θέλουν ένα βαθμό για εξασφαλίσουν το ίδιο ακριβώς.Στο ντέρμπι του ομίλου, η πρωτοπόρος Πόρτο υποδέχεται τη Σάλκε εμ τη διαφορά των δύο ομάδων να βρίσκεται στους δύο βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας:

19:55
COSMOTE SPORT 5 HD
Λοκομοτίβ Μόσχας-Γαλατάσαραϊ
UEFA Champions League

19:55
COSMOTE SPORT 2 HD
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μονακό
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 9 HD
Πόρτο-Σάλκε
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 8 HD
Ντόρτμουντ-Μπριζ
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 7 HD
Τότεναμ-Ίντερ
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 6 HD
Αϊντχόφεν-Μπαρτσελόνα
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 3 HD
Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ
UEFA Champions League

22:00
COSMOTE SPORT 2 HD
Νάπολι-Ερυθρός Αστέρας
UEFA Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης