Στις 8 ή στις 9 Δεκεμβρίου και εκτός Αργεντινής ο επεισοδιακός τελικός Ρίβερ-Μπόκα

Στις 8 ή στις 9 Δεκεμβρίου και εκτός Αργεντινής ο επεισοδιακός τελικός Ρίβερ-Μπόκα

Η Conmebol ανακοίνωσε την απόφασή της για τον επαναληπτικό του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά από διαβουλεύσεις πολλών ωρών με τις δύο ομάδες, αλλά και τους υπευθύνους ασφαλείας

river_boca
Στις 8 ή στις 9 Δεκεμβρίου και οπωσδήποτε εκτός Αργεντινής θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορ, όπως ανακοίνωσε η Conmebol.

Το μεγάλο παιχνίδι για το «Champions League» της αμερικανικής ηπείρου στιγματίστηκε από την επίθεση χούλιγκαν της Ρίβερ Πλέιτ στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή με τους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορ στο «Monumental». Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να σπάσουν πολλά παράθυρα του πούλμαν, να προκληθούν πολλές ζημιές και να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερις παίκτες τόσο από τα θρυμματισμένα γυαλιά όσο και από τα καπνογόνα που έριξαν οι οπαδοί της Ρίβερ μέσα στο όχημα.

Της επίθεσης ακολούθησε ένα πραγματικό θρίλερ για τη διεξαγωγή ή όχι του αγώνα, με την Ομοσπονδία να πιέζει τις δύο ομάδες να αγωνιστούν για τηλεοπτικούς λόγους, παρ' ότι οι διοικήσεις τους είχαν συμφωνήσει στην αναβολή.

Μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων, αποφασίστηκε η αναβολή του ματς και την επομένη, μετά την επιμονή της Μπόκα Τζούνιορ, αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του ματς.

Την ακριβή ημερομηνία και ώρα θα ανακοινώσει το αμέσως επόμενο διάστημα σε νέο μήνυμά της η Conmebol.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης