Κόπα Λιμπερταδόρες: Αναβλήθηκε οριστικά ο τελικός Ρίβερ-Μπόκα!

Κόπα Λιμπερταδόρες: Αναβλήθηκε οριστικά ο τελικός Ρίβερ-Μπόκα!

Ο πρόεδρος της CONMEBOL ανακοίνωσε ότι ούτε η Ομοσπονδία, αλλά ούτε και η Αστυνομία μπορούν να εγγυηθούν για την ασφάλεια και έτσι ακυρώθηκε εκ νέου η ρεβάνς του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες - Άγνωστο αν και πότε θα διεξαχθεί

bocanew0
Τελικά αυτό το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς δεν θα παιχτεί ποτέ. Ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ανακοίνωσε ότι ούτε η Ομοσπονδία, ούτε η Αστυνομία είναι σε θέση να εξασφαλίσουν και να εγγυηθούν για την ασφάλεια και έτσι το δεύτερο ραντεβού τίτλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες δεν θα παιχτεί ούτε την Κυριακή.


Ηταν η Μπόκα Τζούνιορς, που νωρίτερα είχε απαιτήσει να μην γίνει ο τελικός, έπειτα από όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), ενώ αντιθέτως η Ρίβερ ήθελε να γίνει κανονικά, ανοίγοντας μάλιστα και τις θύρες του «Μονουμεντάλ».


Η Μπόκα πάλι, εκτός της ακύρωσης του αγώνα, ζήτησε και να τηρηθούν όσα αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας της CONMEBOL και να υπάρξει σχετική τιμωρία των γηπεδούχων, που ήταν και οι αποκλειστικοί υπαίτιοι όσων θλιβερών γεγονότων παρακολούθησε η ποδοσφαιρική υφήλιος.

Και κάπως έτσι μένει ανοικτή η ημερομηνία της ρεβάνς, με τα τρία μέρη να πρέπει να καθίσουν πιο ήρεμα και να συζητήσουν, ώστε να βρεθεί η πιο σωστή και ασφαλής λύση. «Οι συνθήκες δεν ήταν οι πρέπουσες για να γίνει ο αγώνας. Προσκαλέσαμε τις δύο ομάδες στην Ασουνσιόν (σ.σ.: τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας στην Παραγουάη), ώστε να ορίσουμε νέα ημέρα και ώρα του τελικού» αναφέρεται στην ανακοίνωση της CONMEBOL.

Μέχρι τότε, άπαντες θα περιμένουν να δουν ένα ωραίο παιχνίδι μακριά από τις καφρίλες...

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης