Λευτέρης Πετρούνιας: Πριν πανηγύριζα για μετάλλια, τώρα που βάζω μπλούζα

petrounias01

«Την ημέρα του Προκριματικού έκλαιγα από τον πόνο και φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ», εξομολογείται ο  Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν τις ημέρες της δοκιμασίας, τον τραυματισμό και το χειρουργείο.

«Την ημέρα του Προκριματικού έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ, να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ. Το 70% όλης της προσπάθειας που κάνω είναι για τους Έλληνες και για όλο αυτό που εισπράττω.  Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού.  Τώρα, όλα είναι στο χέρι το δικό μου και των φυσικοθεραπευτών μου για το πόσο γρήγορα θα μπω.  Είμαι ήδη στην τρίτη εβδομάδα και προχωράω πολύ γρήγορα. Εφόσον γίνει καλά ο ώμος μου, θα πετάω, δεν θα πατάω. Θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται. Να πάμε όλοι μαζί πίσω στο Τόκυο και να φέρουμε πίσω όλοι μαζί το χρυσό μετάλλιο».  

Δείτε το βίντεοΛευτέρης Πετρούνιας - Η αποθεραπεία

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Είσαι

Τεράστιος!!!Μας έχεις κάνει απίστευτα υπερήφανους..!!Για μένα είσαι ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών!!Καλή ανάρρωση!! Σιδερένιος!!

Αναστασία

Σε αγαπάμε και σε θαυμάζουμε!💕💕💕💕 Άξιος!👏👏👏

Τεο7

Είσαι πολύ καλό παιδί πάνω από όλα και τρομερός σε αυτό που κάνεις για αυτό σε αγαπάει η Ελλάδα.

nikos

Ας κοιτά ξει πρώτα την υγεία του. Αρκετά προσέφερε. Κάποια πράγματα δεν έχουν τέλος.

Άξιος!!!

Γεια σου Λευτέρη άρχοντα!!!!! Μας κάνεις περήφανους, ήμαστε πάντα μαζί σου!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vouros

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο με θέμα συζήτησης τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο και το γήπεδο της ΑΕΚ