Λευτέρης Πετρούνιας: Πριν πανηγύριζα για μετάλλια, τώρα που βάζω μπλούζα

Λευτέρης Πετρούνιας: Πριν πανηγύριζα για μετάλλια, τώρα που βάζω μπλούζα

«Την ημέρα του Προκριματικού έκλαιγα από τον πόνο και φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ», εξομολογείται ο  Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής

petrounias01
Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν τις ημέρες της δοκιμασίας, τον τραυματισμό και το χειρουργείο.

«Την ημέρα του Προκριματικού έφτασα σε ένα σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ, να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο του να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ. Το 70% όλης της προσπάθειας που κάνω είναι για τους Έλληνες και για όλο αυτό που εισπράττω.  Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού.  Τώρα, όλα είναι στο χέρι το δικό μου και των φυσικοθεραπευτών μου για το πόσο γρήγορα θα μπω.  Είμαι ήδη στην τρίτη εβδομάδα και προχωράω πολύ γρήγορα. Εφόσον γίνει καλά ο ώμος μου, θα πετάω, δεν θα πατάω. Θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται. Να πάμε όλοι μαζί πίσω στο Τόκυο και να φέρουμε πίσω όλοι μαζί το χρυσό μετάλλιο».  

Δείτε το βίντεο



Λευτέρης Πετρούνιας - Η αποθεραπεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης