Συγγνώμη από τον Τσουκαλά στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τη λέξη «πίθηκος»
«Εγώ τη λέξη την είπα για τη συμπεριφορά και όχι για το χρώμα» υποστήριξε ο Τάκης Τσουκαλάς υπενθυμίζοντας ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο έβγαινε φωτογραφίες με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στον αγώνα προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ
Συγγνώμη από την οικογένεια Αντετοκούνμπο ζήτησε ο Τάκης Τσουκαλάς για τη λέξη «πίθηκος» που χρησιμοποίησε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο «αν πέρασε από το μυαλό τους ότι είμαι ρατσιστής».
«Εγώ τη λέξη την είπα για τη συμπεριφορά και όχι για το χρώμα» υποστήριξε ο Τάκης Τσουκαλάς υπενθυμίζοντας ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο έβγαινε φωτογραφίες με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στον αγώνα προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ.
Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε ένδειξη συμπαράστασης στα αδέρφια Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική Ελλάδας, αναρωτώμενος «εσύ ως πρωθυπουργός θα ζητήσεις συγγνώμη από Μάνδρα και Μάτι;».
«Καλά έκανες και φόρεσες τη φανέλα του Γιάννη, ένα μαύρο πουκάμισο θα φορέσεις για να πας στο Μάτι;» συμπλήρωσε ο Τάκης Τσουκαλάς.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς