Κερκίδες στο στάδιο της Αμαρύνθου

Κερκίδες στο στάδιο της Αμαρύνθου

Θα μπορούν να φιλοξενούν 400 άτομα

amarint-1
Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα στο Δημοτικό Στάδιο Αμαρύνθου, καθώς ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κερκίδας 400 περίπου ατόμων! Παράλληλα αποτελεί και ένα έργο πνοής τόσο για την περιοχή όσο και για τον αθλητισμό συνολικά στην Εύβοια!

Το σημαντικό αυτό έργο επιτεύχθηκε χάρις στις συντονισμένες προσπάθειες τόσο του προέδρου της ομάδας, Νίκου Κατσή, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Αργύρη, ο οποίος σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Έτσι ο Αμαρυνθιακός ανεβαίνει ένα ακόμα επίπεδο.

Οι προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια έχουν βοηθήσει τον σύλλογο να δημιουργήσει τις συνθήκες έτσι ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου της ΕΠΣΕ ο Αμαρυνθιακός έχει φτάσει στα προημιτελικά. Μάλιστα εκεί αντιμετωπίζοντας τον Απόλλων Ερέτριας, ομάδα Γ’ Εθνικής, γνώρισε την ήττα μεν στον πρώτο αγώνα, αλλά το εις βάρος του 2-1 αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη στο Στάδιο της Αμαρύνθου.

Το αγωνιστικό αυτό επίτευγμα παίρνει μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Αμαρυνθιακός το πέτυχε χωρίς τον Ανέστη Αργύρη, εκ των κορυφαίων σκόρερ στα χρονικά σε όλες τις κατηγορίες της Εύβοιας, ο οποίος πρόσφατα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, που είναι πολύ πιθανό να βάλει πρόωρος τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα…


Κλείσιμο
amarint-4
amarint-3
amarint-2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης