Κύπελλο Ελλάδας, Λάρισα-Ηρόδοτος 4-1: Νίκησε κι ελπίζει

Κύπελλο Ελλάδας, Λάρισα-Ηρόδοτος 4-1: Νίκησε κι ελπίζει

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η ΑΕΛ επικράτησε του Ηροδότου στην Λάρισα κι έμεινε ζωντανή για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

4604125
Τους πρώτους της βαθμούς στο Κύπελλο Ελλάδας πήρε η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί», δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ηρόδοτο, τον οποίο και κέρδισαν 4-1, με τους Νούνιτς και Μπαργκάν να σκοράρουν από δύο φορές.

Η ανωτερότητα της ΑΕΛ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν στο 5' ο Μπαργκάν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά το γκολ ήρθε στο 22', όταν ο Μπάλλας γύρισε στον Νούνιτς από τα δεξιά κι αυτός με σουτ στη κίνηση έκανε το 1-0. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του κάμπου να κάνει πιο εύκολο το έργο της στο δεύτερο μέρος...

Στην επανάληψη λοιπόν, η ΑΕΛ μπήκε με σκοπό να... τελειώνει την υπόθεση νίκη. Στο 50' απείλησε με τον Νούνιτς να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 56' βρήκε ο Μπαργκάν βρήκε δίχτυα! Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΑΕΛ, πέρασε την ασίστ στον Μπαργκάν που δεν αστόχησε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-0.

Η επόμενη φάση ήταν και το τρίτο τέρμα της ΑΕΛ. Στο 63', μετά από λάθος της άμυνας και πάλι ο Μπαργκάν με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή κι έκανε το 3-0. Πλέον το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, ωστόσο οι «βυσσινί» βρήκαν ακόμα ένα τέρμα, όταν ο Νούνιτς στο 68' βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ έκανε το 4-0.

Κλείσιμο
Αυτό που μπόρεσε να κάνει ο Ηρόδοτος, ήταν απλά να μειώσει από την άσπρη βούλα. Στο 79΄, ο Γκοΐγκοβιτς ανέτρεψε τον Μασάδο και ο τελευταίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75΄ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (59΄ Χοτζαϊ), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66΄ Φρίου)
Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73΄Δαμινάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (70΄Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66΄Αμαραντίδης) , Μάκο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης