Κριστιάνο Ρονάλντο: Η selfie με τον «εισβολέα» στο γήπεδο που έβαλε «φωτιά» στο Ολντ Τράφορντ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η selfie με τον «εισβολέα» στο γήπεδο που έβαλε «φωτιά» στο Ολντ Τράφορντ!

Ο Πορτογάλος άσος σταματησε τους σεκιουριτάδες, έσφιξε το χέρι του φιλάθλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβγαλε φωτογραφία μαζί του

ronaldo
Όταν δύο φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν τρέχοντας στο γήπεδο, τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του κρίσιμου ματς της ομάδας τους με την Γιουβέντους, αμέσως δημιουργήθηκε μια νευρικότητα στην ατμόσφαιρα. Πώς κατάφεραν να περάσουν την ασφάλεια; Τι ακριβώς ήθελαν; Μήπως είχαν επιθετικές διαθέσεις;

Όλα τα παραπάνω ερωτήματα πέρασαν σαν αστραπή από το μυαλό θεατών και τηλεοπτικού κοινού. Τελικά, όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για δύο ένθερμους φαν του Πορτογάλου άσου, που ήθελαν την ευκαιρία να σφίξουν το χέρι του ειδώλου τους, συγχωρώντας του το γεγονός ότι άφησε την αγαπημένη τους ομάδα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από εννέα χρόνια, για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο επέστρεψε για δεύτερη φορά στο Ολντ Τράφορντ μετά το 2013, αυτή τη φορά ως παίκτης της Γιουβέντους, προκαλώντας συγκίνηση και φέρνοντας στο μυαλό ωραίες αναμνήσεις στους φαν της παλιάς του ομάδας. Αν και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ήταν ο σταρ της βραδιάς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας στιγμές του παιχνιδιού.

Κι αυτό γιατί, όταν οι δύο άντρες με κουκούλες εισέβαλαν στο γήπεδο, εκείνος όχι μόνο δεν τους αγνόησε, αφήνοντας τους άνδρες τις ασφάλειας να τους «κανονίσουν», αλλά πλησίασε τον έναν, του έσφιξε το χέρι, πήρε το κινητό του, χαμογέλασε πλατιά, και του χάρισε μια selfie που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη.

Όπως είναι φυσικό, σύσσωμο το κοινό των φιλάθλων αντέδρασε με ενθουσιασμό, δείχνοντας την αγάπη του στον Ρονάλντο.

Δείτε το στιγμιότυπο

Cristiano Ronaldo Fans To Take Pictures !
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης