Έγραψε ιστορία το Γιβραλτάρ: Νίκησε με 1-0 την Αρμενία και «εκδικήθηκε» το λάθος στον εθνικό ύμνο

Έγραψε ιστορία το Γιβραλτάρ: Νίκησε με 1-0 την Αρμενία και «εκδικήθηκε» το λάθος στον εθνικό ύμνο

Το ιστορικό γκολ σημειώθηκε με πέναλτι στο 50ο λεπτό

gibralt-1-new
Την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε το Γιβραλτάρ. Για τον τέταρτο όμιλο της League D του Nations League, πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην ιστορία του σε επίσημο ματς (έχει νίκη με τη Λετονία σε φιλικό), επικρατώντας 0-1 στο Ερεβάν της Αρμενίας.

Το γκολ σημείωσε με πέναλτι ο Τσιπολίνα στο 50ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Armenia vs Gibraltar 0-1 | All Goals & Highlights | 13/10/2018 Full Time


Κλείσιμο
Gibraltar fans and players celebrating their win over Armenia


H καταπληκτική ημέρα για τους παίκτες του Γιβραλτάρ επισκιάστηκε, ωστόσο, από τον λάθος εθνικό ύμνο που ακούστηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Αντί να ακούσουν τον δικό τους, στα μεγάφωνα του Vazgen Sargsyan ακούστηκε αυτός του Λιχτενστάιν. Μερικές ώρες μετά το τέλος του αγώνα, η ομοσπονδία του Γιβραλτάρ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε:

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Γιβραλτάρ είναι στην απογητευτική θέση να σημειώσει ότι πριν από το σημερινό παιχνίδι του UEFA Nations League απέναντι στην Αρμενία, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος του Λιχτενστάιν. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αρμενίας απολογήθηκε στον επικεφαλής της ομοσπονδίας του Γιβραλτάρ για την αβλεψία, ενώ από μεγάφωνα του εθνικού σταδίου ζητήθηκε συγγνώμη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης