Super League, Ξάνθη-Λάρισα 1-0: Kόκκινες και διαιτητής... άναψαν πράσινο στην Ξάνθη!

Super League, Ξάνθη-Λάρισα 1-0: Kόκκινες και διαιτητής... άναψαν πράσινο στην Ξάνθη!

Ο διαιτητής Λάμπρου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στα Πηγάδια! Η Ξάνθη πήρε την πολύτιμη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ χάρη στο πέναλτι του Γέντρισεκ, με την παράβαση να είναι εκτός περιοχής! Οι Θεσσαλοί έπαιζαν από το 43' παίζει με 10 λόγω αποβολής του Ζίζιτς κι απο το 74' με 9 (!!!) λόγω κόκκινης στον Καρανίκα

4579470
Κανονικά μετά από ένα ματς της Ξάνθης με την ΑΕΛ θα έπρεπε να μιλούσαμε για το παιχνίδι και το πόσο σημαντική θα ήταν η νίκη όποιος και αν την έπαιρνε. Δυστυχώς όμως σήμρα στα Πηγάδια είχαμε σίγουρα την χειρότερη φετινή δαιτησία και μια από τις χειρότερες των τελευταίων ετών. Ο Λάμπρου του συνδέσμου Ευβοίας «έκλεψε» αρνητικά την παράσταση.

Έδωσε 10 κίτρινες και 2 κόκκινες, χαρίστηκε σε τουλάχιστον μία ακόμα απευθείας κόκκινη και στο πέναλτι που έδωσε και με το οποίο οι Ξανθιώτες επικράτησαν με 1-0 με το γκολ του Γέντρισεκ, το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής. Για την ιστορία η Ξάνθη ήταν αυτή που επικράτησε με 1-0 με το τέρμα του Σλοβάκου από την άσπρη βούλα στο 82' και ανέβηκε στην 8η θέση με 9 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ έμεινε 10η με 6.

Κόκκινη που δεν δόθηκε, οφσάιντ που κακώς δόθηκε και σκληρό παιχνίδι στο ξεκίνημα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή προσπαθώντας μετά από όσα είδαμε, να ασχοληθούμε με τα του αγώνα. Ένας αγώνας που ξεκίνησε, συνεχίστηκε και τελείωσε τρομερά δυνατά, με σκληρά μαρκαρίσματα και για τις δύο ομάδες. Η αρχή έγινε με τους γηπεδούχους που στο 11' γλίτωσαν την απευθείας κόκκινη στον Ντε Λούκας ο οποίος πήγε με τις τάπες στα πόδια του Μιλοσάβλιεβιτς αντικρίζοντας την κίτρινη. Στο 30' και πάλι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν όταν ο βοηθός έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Πίτι που έφευγε μόνος του απέναντι από τον Ζίβκοβιτς.
Κλείσιμο
Έκλεισε το ημίχρονο με σωστή κόκκινη

Το σόου του διαιτητή που πραγματικά ήταν το λιγότερο κακός, ολοκληρώθηκε για το πρώτο ημίχρονο βεβαίως, στο 43' όταν απέβαλε, αυτή την φορά σωστά, τον Ζίζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα ξεσηκώνοντας τους πάντες στην ΑΕΛ. Στο διάστημα αυτό όπως αναφέραμε το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες ήταν το λιγότερο κακό, με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο, χωρίς φάσεις, χωρίς τίποτα.

Νέα κόκκινη, πέναλτι εκτός περιοχής και μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις

Στο δεύτερο ημίχρονο εντός αγωνιστικού χώρου συνεχίσαμε να βλέπουμε άσχημο θέαμα, με τον Λάμπρου να παίρνει την μία λάθος απόφαση μετά την άλλη, βγάζοντας από ένα σημείο και μετά της κίτρινες με απίστευτη ευκολία. Αρχικά και αφού πρώτα οι Θεσσαλοί έχουν χάσει την ευκαιρία με τον Ντέλετιτς στο 58' που έκανε το γύρισμα και δεν βρέθηκε κανείς συμπαίκτης του, έμειναν με 9 παίκτες με τον Καρανίκα να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη.

Με τους γηπεδούχους να παίζουν με 11 και τους φιλοξενούμενους με 9, η Ξάνθη ήταν αυτή που βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση και στο 81' κατάφερε να σκοράρει. Και το έκανε σε μια προσπάθεια της ΑΕΛ για επίθεση, οι «βυσσινί» δεν πρόλαβαν να γυρίσουν και ο Μπρίτο ανατράπηκε σε μια φάση στην οποία ο Λάμπρου έκανε δύο λάθη. Το μεγαλύτερο είναι το ότι το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής και έτσι ήταν φάουλ, ενώ δεν έδωσε και κίτρινη στον Γκόλια ως όφειλε. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γέντρισεκ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης