Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό

Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό

Με φόρα από τις καλές εμφανίσεις και το «5x5» στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει (17:30 Cosmotesport1) τον Παναιτωλικό για τη δική του πρεμιέρα στο Κύπελλο

pao-kiypello-1
Παναθηναϊκός και στο Κύπελλο.

Με στόχο να δείξει και στον άλλο εγχώριο θεσμό τις δυνατότητές του, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει εκτός τον Παναιτωλικό με σέντρα στις (17:30, Cosmotesport1) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον θεσμό.

Με πολλά νέα πρόσωπα ταξίδεψαν στο Αγρίνιο (όπου θα έχουν και 500 οπαδούς μαζί τους) οι «πράσινοι», λόγω rotation και τραυματισμών, καθώς έμειναν στην Αθήνα οι Διούδης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κάτσε, Μουνιέ και Μπουζούκης.

Είναι πιθανό να δούμε ένα σχήμα 3-4-3 από τον 49χρονο τεχνικό, με τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια και τους Οικονόμου, Πούγγουρα, Θεοχάρη στα στόπερ. Δεξιά τον Αποστολάκη (πρώτη επίσημη εμφάνιση), αριστερά τον Χατζηθεοδωρίδη και στη μεσαία γραμμή τους Στάικο και Τζανδάρη. Η επιθετική τριάδα είναι πιθανό να αποτελείται από τους Καμπετσή, Βέργο και Εμμανουηλίδη.

Η αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί την περασμένη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε λόγω του γεγονότος ότι δεν μεσολαβούσαν αρκετές ημέρες ανάμεσα στα ματς (τα προηγούμενα και τα επόμενα) τους στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι στον τρίτο όμιλο είναι μαζί και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός με την Ιεράπετρα και η ομάδα των Χανίων επικράτησε 2-0 στην πρώτη αγωνιστική.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης