«Απαγορευτικό»… απώλειας βαθμών για την ΑΕΚ

«Απαγορευτικό»… απώλειας βαθμών για την ΑΕΚ

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, εφόσον διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Ηράκλειο. 

090246
Τη νίκη με την οποία δεν θα απομακρυνθεί άλλο από την κορυφή της Σούπερ Λίγκας ψάχνει απόψε η ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η «Ένωση» χρειάζεται τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και τον Ολυμπιακό που παίζουν αύριο στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να πάρει κάποιες κρίσιμες αποφάσεις για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους Κρητικούς, με τον Λιβάγια να είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Μπενφίκα).

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως ετοιμάζει αλλαγές στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή, σε ένα ροτέισον που στόχο έχει να είναι η ΑΕΚ πιο «φρέσκια».

Κλείσιμο
Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο και Λόπες.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Τσόσιτς και Γαλανόπουλος, με τους Μπακασέτα και Μάνταλο στα πλάγια. Ο Κλωναρίδης θα είναι πίσω από τον Πόνσε.

Αναλυτικά η αποστολή
090250


Πηγή: www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης