Γιουβέντους - Σασουόλο 2-1: Πήρε μπρος ο Ρονάλντο

Γιουβέντους - Σασουόλο 2-1: Πήρε μπρος ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο έβαλε τα πρώτα του δύο γκολ και η Γιουβέντους νίκησε (2-1) την Σασουόλο και παραμένει στην κορυφή με 4x4. Αποβλήθηκε ο Ντάγκλας Κόστα.

20051971
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι το έλεγε από το Σάββατο ότι ο Κριστιάνο θα σκοράρει κόντρα στους Νεροβέρντι, θα ανοίξει λογαριασμό ως Μπιανκονέρο και θα βάλει τέλος στις συζητήσεις για τα γκολ που... έλειπαν. Και ο Πορτογάλος τον επιβεβαίωσε, πανηγυρίζοντας την πρώτη του doppietta στην Ιταλία. Αυτό ήταν και το γεγονός που ενθουσίασε το Allianz Stadium και γενικά τους Γιουβεντίνους, αφού κατά τα άλλα η ομάδα τους δεν ήταν καλή, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο. Δε χρειαζόταν κιόλας, όμως, για να γίνει η δουλειά, όπως και στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές.

Οι Τορινέζοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, έκλεισαν στο μισό γήπεδο τη Σασουόλο και στο 50' ο Κριστιάνο έβαλε ένα από τα πιο εύκολα αλλά και πιο ξεχωριστά γκολ της καριέρας του (1-0): Το πρώτο με τη φανέλα της Γιούβε! Κι αυτό τον χαλάρωσε εντελώς, με αποτέλεσμα στο 65' να μην το σκεφτεί και πολύ: Κοντρόλ, εκτέλεση με το αριστερό στην απέναντι γωνία, 2-0 και γκολ (επίσης ξεχωριστό) Νο400 σε πρωταθλήματα! Ο Πορτογάλος θα μπορούσε να κάνει και χατ-τρικ στη συνέχεια, δεν το έκανε αλλά κανείς δεν στενοχωρέθηκε για αυτό. Ούτε τα έβαψε μαύρα κανείς για το 2-1 από την κεφαλιά του Μπαμπακάρ στο 91'. Ολοι, όμως, στη Γιουβέντους εκνευρίστηκαν στο 93' με τον Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να αποβληθεί. Κι αφού δεν έγινε αυτό με την αγκωνιά ή την κουτουλιά του στον Ντι Φραντσέσκο, έγινε με το... φτύσιμο στον παίκτη της Σασουόλο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο (80' Κουαδράδο), Κεντίρα, Εμρέ Τσαν (71' Μπετανκούρ), Ματουιντί, Ντιμπάλα, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (61' Ντάγκλας Κόστα).

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Κονσίλι, Λιρόλα, Μαρλόν, Φεράρι, Ροζέριο (72' Ντελ' Ορκο), Ντάνκαν, Λοκατέλι (83' Μπαμπακάρ), Μπουράμπια, Μπεράρντι, Μπόατενγκ, Τζούρισιτς (61' Ντι Φραντσέσκο).



Ο Πιόντεκ οδηγεί την Τζένοα
Η Τζένοα επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Μπολόνια με τον Πολωνό επιθετικό, Κριστόφ Πιόντεκ, να σκοράρει για 4η φορά στη φετινή Serie A. Σκληρό ξεκίνημα για την Μπολόνια του Πίπο Ιντζάγκι με έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες. Στην πρώτη καλή φάση του ματς ο Πάντεβ πέρασε τέσσερις και έδωσε στον Πιόντεκ αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε, όμως ο επιθετικός των Grifone βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 69' ύστερα από προσπάθεια του Χίλεμαρκ. Η Μπολόνια έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Μαρκέτι απέκρουσε το φάουλ του Ορσολίνι και στην εξέλιξη της φάσης ο ο Σβάνμπεργκ σούταρε πάνω στον συμπαίκτη του, Ντάικς.

Μοιρασιά στο Ούντινε
Σε ένα ανοικτό ματς ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες, Ουντινέζε και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Dacia Arena. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Ιάγο Φαλκέ με τραυματισμό για να μπει ο Τζάτζα και δέχθηκαν γκολ στο 28' όταν ο Μεϊτέ έχασε την μπάλα στο κέντρο και ο Ντε Πάουλ έπιασε απροετοίμαστο τον Σιρίγκου κάνοντας το 1-0. Στο 49' ο Μεϊτέ... επανόρθωσε για το λάθος του με εξαιρετικό curler με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι για το τελικο 1-1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης