Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-0: Η γκολάρα του Μάντσον και... καληνύχτα

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-0: Η γκολάρα του Μάντσον και... καληνύχτα

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό χάρη σε γκολάρα του Μάντσον! - Ντεμπούτο για Μακέντα

4545274



Έτσι ξεκίνησαν

Για πρώτη φορά στην σεζόν ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε το 5-3-2, με τον Ξενόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Μαυρομμάτη, Θεοχάρη, Παντελάκη τριπλέτα στα στόπερ και τους Γιόχανσον, Ινσούα στα άκρα. Τζανδάρης σε ρόλο κεντρικού μέσου, έχοντας μπροστά του Χατζηθεοδωρίδη και Κουντουριώτη. Σέχου και Καμπετσής στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του ο Κάναντι ξεκίνησε με τον Θεοδωράκη κάτω από τα δοκάρια. Κιβρακίδης δεξί μπακ, Νάτσος αριστερό, Καρασαλίδη και Χατζηισαϊα στο κέντρο της άμυνας. Μπουζούλαζιτς, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες στην μεσαία γραμμή. Κόβασετς, Ενσικουλού και Μούγιακιτς στην επίθεση.

Καλύτερος ο Ατρόμητος και ο... Ξενόπουλος!
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα, είχε πιο ορθή κυκλοφορία της μπάλας απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που λόγω προσώπων και διάταξης ψαχνόταν πάνω στο χορτάρι. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν δύο καλές στιγμές με τα σουτ των Κιβρακίδη και Ούμπιντες αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Ξενόπουλος, είχε σωστές αντιδράσεις και με υπέροχες αποκρούσεις έδιωξε τον κίνδυνο.

Κλείσιμο
Σε ένα ματς χωρίς ρυθμό και αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες το 0-0 ήταν το απόλυτα φυσιολογικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Ντεμπούτο Μακέντα

Το ενδιαφέρον του δευτέρου μέρους μετά τις πολλές αλλαγές και από τις δύο πλευρές, στράφηκε στον Κίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ στο 61᾽πάτησε χορτάρι και έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό από τις πολλές αλλαγές, ο 27χρονος φορ προσπάθησε να παίξει την μπάλα με την μία και να βοηθήσει στις επιθετικές κινήσεις της ομάδας του, χωρίς να μπορέσει να φανεί, όπως φυσικά και ο υπόλοιπος... δοκιμαστικός και με πολλούς νεαρούς Παναθηναϊκός.

Η... καλή φωτοβολίδα του Μάντσον!

Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Παναθηναϊκός άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό τις αρχικές ενδεκάδες και σε συνδυασμό με την διακοπή από τις φωτοβολίδες στις κερκίδες, το ματς πήγαινε σβηστό προς το 0-0. Και αυτό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα αν ο Μάντσον δεν εκτόξευε μια... καλή φωτοβολίδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος στο 75᾽ από τα 35 μέτρα έπιασε ένα τρομερό σουτ και άφησε άγαλμα τον Ξενόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και χαρίζοντας την φιλική νίκη στην ομάδα του.

Στο 89᾽ ο νεαρός Ρονάλντο λίγο έλειψε να κάνει και το 2-0 αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι!

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γαρουφαλιάς, Καρασαλίδης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Μπουσούλαζιτς, Ενσικουλού, Ούμπιντες, Νάτσος, Κόβασετς.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Μάντσον, Μπρούνο, Μανούσος, Λαζαρίδης, Στρούγγης, Σάκιτς, Νταβιώτης, Ρονάλντο, Ιμέρι.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Σέχου, Παντελάκης, Κουντουριώτης, Καμπετσής.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Σιφναίος, Πούγγουρας, Μακέντα, Ηλιάδης, Μαυρουδής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης