Πανζουρλισμός για την επιστροφή Τουρέ στον Ολυμπιακό: Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα

Πανζουρλισμός για την επιστροφή Τουρέ στον Ολυμπιακό: Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα

Ο Ιβοριανός άσος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και αποθεώθηκε τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ, όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης» - «Γύρισα στο σπίτι μου», δήλωσε πατώντας στο χορτάρι του γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

tata
Ο Γιάγια Τουρέ είναι και πάλι «ερυθρόλευκος»! Η μεγάλη επιστροφή του Ιβοριανού άσου στο Λιμάνι μετά από την περίοδο 2005-2006, και μετά την τεράστια καριέρα που έκανε σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που τον αποθέωσαν και στα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας όπου πήγε για να υπογράψει το συμβόλαιό του, αλλά και στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου πήγε να παρακολουθήσει την ομάδα του και τους νέους συμπαίκτες του. Φορώντας φυσικά πάντα την ερυθρόλευκη φανέλα... Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα, γύρισε στο σπίτι του και είναι διψασμένος για διακρίσεις. 

Την αποθέωση γνώρισε ο Γιάγια στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Ιβοριανός μέσος πήγε στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιήσει την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», όπου τον περίμεναν χιλιάδες φίλοι της ομάδας του Πειραιά (σύμφωνα με εκτιμήσεις κοντά στους 3.000).

Λίγο μετά τις 20:00, ο Γιάγια Τουρέ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ, όπου άκουσε ρυθμικά το όνομά του από τον κόσμο που ήταν εκεί, ενώ εντός τον περίμενε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στη συνέχεια, ο Ιβοριανός σταρ εξήλθε από τα γραφεία φορώντας την ερυθρόλευκη ριγωτή και γνώρισε εκ νέου την αποθέωση!


kosmos-grafeia

marinakis-yaya
toure-kosmos




Αποθέωση και στο Καραϊσκάκη!

Κλείσιμο
Αμέσως μετά τα γραφεία του Ολυμπιακού αποθεώθηκε και στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπου πήγε με κασκόλ και φανέλα της ομάδας και έχοντας μαζί του τον ατζέντη του, Ντμίτρι Σέλουκ.

Ο Τουρέ φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού και είχε και ένα κασκόλ της ομάδας στον λαιμό του. Συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ. Αρκετός κόσμος τον σταμάτησε για μία φωτογραφία και ο έμπειρος άσος δεν τους χάλασε χατήρι.

Στην συνέχεια πήγε σε σουίτα του γηπέδου για να δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ. Ο κόσμος τον αποθέωσε και στο γήπεδο φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

yaya-souita


Μόλις έληξε το ματς με τον ΠΑΣ, από τα μεγάφωνα του φαληρικού γηπέδου ακούστηκε «φίλαθλοι κοντά μας είναι ο Τουρέ» και τότε οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν ξανά το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων». Ο οποίος μπήκε στο γήπεδο και αγκάλιασε τον Καμαρά, ενώ χειροκροτούσε τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του. «Οεεε οεεε Γιάγια Τουρέ» ακούγονταν ρυθμικά από την εξέδρα και αμέσως μετά όλοι οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς τη Θύρα 7 και τραγουδούσε με τους οργανωμένους το σύνθημα «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό». Πολύ ωραίες στιγμές που δίνουν ένα στίγμα για την ικανοποίηση όλων από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

toure-savvas
toure-martins



«Γύρισα στην οικογένειά μου»

Ο Ιβοριανός μπαίνοντας στο φαληρικό γήπεδο δήλωσε στο olympiacos.org:

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι δύσκολο να αρνηθείς μία πρόταση όταν αυτή έρχεται από την οικογένειά σου. Πέρασαν πολύ γρήγορα τα χρόνια. Ήμουν ξανά εδώ στο παρελθόν και παρά τις προτάσεις που είχα, ήθελα πολύ να γυρίσω εδώ. Ο κ. Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να διευκολύνει την επιστροφή μου”.

Συνεχίζοντας ο Ιβοριανός δήλωσε: “Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχω τρομερή διάθεση να παίξω και οφείλω να πω ότι βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν πράξη η επιστροφή μου. Είναι ιδιαίτερο για εμένα. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου, ήρθα στην οικογένεια μου”.

Ο Γιάγια μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί για εμένα και πάντοτε οπουδήποτε κι αν τους συναντούσα για παράδειγμα σε αεροδρόμια ή κάτι αντίστοιχο, μου έλεγαν πόσο πολύ ήθελαν να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Έίναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

Ο Αφρικανός έκανε μία δήλωση και στην προσωπική του ιστοσελίδα: “Είναι τιμή που γύρισα στον Ολυμπιακό. Όταν έφυγα το 2006, είπα ότι θα γυρνούσα και είμαι χαρούμενος που κράτησα τον λόγο μου. Είχα προσφορές από πολλές ομάδες της Ευρώπης, της Ασίας και των ΗΠΑ.

Πήρα την απόφασή μου βασιζόμενος στην εξαιρετική σχέση που έχω με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Είμαι πεινασμένος για επιτυχίες όπως όταν είχα πρωτοέρθει στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω κια να κερδίσω κύπελλα για τους υπέροχους οπαδούς του Ολυμπιακού”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάγια Τουρέ:

Ο Γιάγια Τουρέ στο Olympiacos TV! / Yaya Touré on Olympiacos TV!


Έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΣ, σφραγίστηκε και επίσημα η επιστροφή του Ιβοριανού. Κάτι που έγινε με την ΠΑΕ ν’ ανακοινώνει την απόκτησή του και να δημοσιεύει φωτογραφίες του με την ερυθρόλευκη φανέλα. 




sima
kaskol
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης