Παναθηναϊκός: tο παλεύει για Κόντε

Παναθηναϊκός: tο παλεύει για Κόντε

Αποφασισμένοι να δώσουν «μάχη» μέχρι τέλους για τον Πέδρο Κόντε είναι στον Παναθηναϊκό, αισιοδοξώντας για happy end

konte-pas-pao
Δίνει «μάχη» και κάνει υπομονή για Πέδρο Κόντε ο Παναθηναϊκός.

Η περίπτωση του Ισπανού φορ, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Γιώργου Δώνη αν αποκτηθεί, είναι δύσκολη με τα δεδομένα που επικρατούν στον σύλλογο, αλλά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν τη θεωρούν ανέφικτη.

Έτσι, σκοπεύουν να το παλέψουν μέχρι τέλους ώστε να κάνουν δικό τους έναν από τους top επιθετικούς της περυσινής Super League (31 ματς/20 γκολ). Αυτήν τη στιγμή το οικονομικό είναι αυτό που «φρενάρει» τη μεταγραφή. Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 900.000 ευρώ ως γνωστόν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν αυτά τα χρήματα οι «πράσινοι», ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΣ θέλουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν καλύτερο όφελος και ενώ η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς ολοκλήρωση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Live Sport», υπήρξε επαφή ανάμεσα σε Νίκο Νταμπίζα (περιμένει την απάντηση του Πιεμπονγκσάντ για την υπέρβαση στο θέμα του φορ) και Γιώργο Χριστοβασίλη την Τρίτη, αλλά η διαφορά στο οικονομικό παραμένει. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι Ηπειρώτες, κινδυνεύουν να χάσουν τον 30χρονο επιθετικό του χρόνου χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, αφού το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Εννοείται ότι υπάρχουν και εναλλακτικές από πλευράς Παναθηναϊκού για το θέμα του επιθετικού και θα στραφούν σε αυτές, εφόσον δεν σημειωθούν θετικές εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης