Μαρτίνς: «Θα μας βοηθήσουν Τοροσίδης, Μεριά»

Μαρτίνς: «Θα μας βοηθήσουν Τοροσίδης, Μεριά»

Σίγουρος πως οι Τοροσίδης και Μεριά θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα του, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

martins
Ο Πορτογάλος μετά το τέλος του φιλικού με τη Λεγανές αναφέρθηκε και στα ματς με τη Λουκέρνη τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με την βοήθεια του κόσμου οι Πειραιώτες θα είναι έτοιμοι. Αρχικά στάθηκε στους Τοροσίδη και Μεριά λέγοντας τα εξής: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Ο Μεριά είναι παίκτης με ποιότητα, ο Τοροσίδης είναι πολύ έμπειρος, είναι ο αρχηγός της Εθνικής, ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη: «Η Λουκέρνη έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Η δική μας ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή την καλή ομάδα. Με τη βοήθεια του κόσμου μας να είστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για το φιλικό με τη Λεγανές: «Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό, που το είχαμε ανάγκη, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Ήταν ένα ματς με πολύ τρέξιμο, ευκαιρίες, με τακτική. Οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν δικές μας. Δεν κάναμε ακόμη όσα θέλαμε, αλλά κάναμε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης