Λίβερπουλ: Νοκ άουτ για όλη την σεζόν ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Λίβερπουλ: Νοκ άουτ για όλη την σεζόν ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν

Ο προπονητής των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε ότι ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να αγωνιστεί τη σεζόν 2018-2019 μετά την επέμβαση που έκανε στο λαβωμένο γόνατο του

Ox2
Στις 24 Απριλίου η Λίβπερπουλ υποδέχθηκε την Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, αλλά το θριαμβευτικό 5-2 με το οποίο επικράτησαν οι «κόκκινοι» επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού είχε γίνει αντιληπτή από την πρώτη στιγμή και επιβεβαιώθηκε με τη διάγνωση που έκανε λόγο για ρήξη χιαστού, ωστόσο όπως αποδείχθηκε η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική. Και την γνώριζαν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα, ωστόσο με την Λίβερπουλ να έχει μπροστά της τον τελικό με την Ρεάλ επέλεξαν να μη τη δημοσιοποιήσουν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν τον Τσάμπερλεϊν να επιστρέφει στις προπονήσεις τον Οκτώβριο, αλλά αυτό ήταν... fake news! Το γόνατο του Τσάμπερλεϊν είχε γίνει εντελώς σμπαράλια (η Λίβερπουλ κάνει λόγο για πολλαπλή ρήξη συνδέσμων) και όπως ανακοίνωθηκε επισήμως και σήμερα ο έμπειρος άσος δεν θα αγωνιστεί καθόλου την σεζόν 2018-2019!!!

«Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή κι ελπίζω τώρα που έγινε γνωστό όλοι να χειριστούν την συγκεκριμένη πληροφορία με τον απαραίτητο σεβασμό και υπευθυνότητα», είπε σήμερα ο Γιούργκεν Κλοπ και συμπλήρωσε: «Είναι λογικό ο Οξ να μην ήθελε αυτά τα άσχημα νέα να υπερκαλύψουν το φινάλε της σεζόν όπου είχαμε μπροστά μας και τον τελικό, αλλά για να πω την αλήθεια κι εμείς σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να πούμε την πραγματικότητα σε μια πιο κατάλληλη στιγμή».

Ο 24χρονος Τσάμπερλεϊν μπορεί πλέον να περπατήσει και τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει το πιο εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας του προκειμένου να είναι έτοιμος στις αρχές της σεζόν 2019-2020.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης