Σενγκέλια, Ερτέλ και Κάλινιτς αποθεώνουν LG AegeanBall Festival και Πρίντεζη!

Σενγκέλια, Ερτέλ και Κάλινιτς αποθεώνουν LG AegeanBall Festival και Πρίντεζη!

Τρεις υψηλούς προσκεκλημένους από τη διεθνή μπασκετική κοινότητα είχε φέτος το LG AegeanBall Festival. Ο Τόρνικε Σενγκέλια, ο Τόμας Ερτέλ και ο Νίκολα Κάλινιτς βρέθηκαν στη Σύρο για να στηρίξουν την προσπάθεια του Γιώργου Πρίντεζη και να χαρίσουν σε ντόπιους και τουρίστες μοναδικές αναμνήσεις.

basket_arthroo
Όπως συνήθως συμβαίνει, βέβαια, οι έντονες εμπειρίες αφήνουν πάντοτε τα σημάδια τους αμφίδρομα! Και οι τρεις διεθνείς παίκτες μετά την αναχώρηση τους από την Ελλάδα ανέβασαν φωτογραφικό υλικό στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, αποθεώνοντας τη διοργάνωση, αλλά και τον εμπνευστή της.

Ο Τόκο επισκέφτηκε τη Σύρο, μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Ο 26χρονος forward, μέλος της φετινής καλύτερης πεντάδας της Euroleague, ανακάλυψε πως τόσο η μαγευτική Ερμούπολη, όσο και η Ελλάδα γενικότερα είναι εξαιρετικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε:

Η οικογένειά μου κι εγώ περάσαμε φανταστικά στη Σύρο και στο LG AegeanBall Festival. Η οργάνωση και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Διασκεδάσαμε και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εξαιρετικούς ανθρώπους. Σ’ ευχαριστώ ξανά για την πρόσκληση, Γιώργο. Ήταν ευχαρίστησή μου να είμαι μέρος του event.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης