Μικρός και μεγάλος τελικός για μικρά και μεγάλα κέρδη

Μικρός και μεγάλος τελικός για μικρά και μεγάλα κέρδη

Για το μικρό και μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, μεταξύ Βελγίου – Αγγλίας και Γαλλίας – Κροατίας αντίστοιχα, τα δεδομένα είναι γνωστά κι αν τα μετρήσουμε σωστά, μπορούμε να πάρουμε μικρά και μεγάλα κέρδη. Επίσης, το φινλανδικό και του σουηδικό πρωτάθλημα είναι πάντα μία πρόκληση

Betshop_gr_963x541
Βέλγιο – Αγγλία: Ο μικρός τελικός του Μουντιάλ, που θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη. Το Βέλγιο στον όμιλο: Βέλγιο – Παναμάς 3-0, Βέλγιο – Τυνησία 5-2 και Βέλγιο – Αγγλία 1-0. Στους «16» μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το Βέλγιο νίκησε 3-2 την Ιαπωνία στις καθυστερήσεις, από την οποία έχανε 2-0! Στη φάση των «8» το Βέλγιο πέταξε έξω τη Βραζιλία 2-1. Στους «4», ωστόσο βρήκε μπροστά της τη Γαλλία από την οποία έχασε 1-0 κι έτσι θ’ αγωνιστεί στο μικρό τελικό.

Η Αγγλία στον όμιλο: Αγγλία – Τυνησία 2-1, Αγγλία – Παναμάς 6-1, Βέλγιο – Αγγλία 1-0. Στους «16» Αγγλία – Κολομβία 1-1, πέρασαν στα πέναλτι οι Άγγλοι. Στη φάση των «8» οι Άγγλοι έβγαλαν έξω τη Σουηδία με 2-0 και στους «4» έχασαν 2-1 στην παράταση από την Κροατία, έστω κι αν προηγήθηκαν 1-0.

Προφανώς κι είναι τιμητική η 3η θέση σ’ ένα Μουντιάλ, οι ομάδες, όμως, συνήθως, χρησιμοποιούν τους αναπληρωματικούς. Οι Άγγλοι δεν ξεκίνησαν για μεγάλα πράγματα, αλλά στην πορεία είδαν ότι μπορούσαν. Δεν μπόρεσαν, τελικά, γιατί οι Κροάτες ήταν καλύτεροι. Το Βέλγιο είναι πιο έμπειρη ομάδα από την Αγγλία. Καλά έπαιξαν κόντρα στους Γάλλους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ως κλάση παικτών, σαφώς κι είναι δυο τουλάχιστον πιο καλοί.

Βρέθηκαν μαζί στον όμιλο, επίσης με αναπληρωματικούς και το Βέλγιο νίκησε 1-0. Οι Βέλγοι είχαν μία ημέρα ξεκούρασης παραπάνω, ενώ οι Άγγλοι έπαιξαν παράταση με τους Κροάτες. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.23.

Κλείσιμο
Γαλλία – Κροατία: Ο τελικός του Μουντιάλ που θα γίνει στη Μόσχα. Η Γαλλία στον όμιλο: Γαλλία – Αυστραλία 2-1, Γαλλία – Περού 1-0 και Γαλλία – Δανία 0-0. Στη φάση των «16», απέκλεισε την Αργεντινή, 4-3, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς. Στη φάση των «8» οι Γάλλοι έβγαλαν έξω την Ουρουγουάη 2-0 και στους «4» 1-0 το Βέλγιο.

Η Κροατία στον όμιλο: Κροατία – Νιγηρία 2-0, Αργεντινή – Κροατία 0-3 και Ισλανδία – Κροατία 1-2. Στους «16», Κροατία – Δανία 1-1 με τους Κροάτες να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι. Στους «8» η Κροατία χρειάστηκε να παίξει και πάλι παράταση και να περάσει στα πέναλτι κόντρα στη Ρωσία, 2-2, το κανονικό ματς και η παράταση. Στους «4» έπαιξαν και πάλι παράταση και νίκησαν 2-1 τους Άγγλους.

Οι Γάλλοι έχουν την ποδοσφαιρική κλάση, αλλά δεν είναι σίγουρα καλύτεροι από τους Κροάτες, αλλά το καλό γι αυτούς είναι ότι θα τους βρουν εξουθενωμένους από τις τρεις σερί παρατάσεις που έπαιξαν.

Οι Κροάτες θα προσπαθήσουν να κάνουν οικονομία δυνάμεων, για να μην εξαντληθούν προς το τέλος του ματς. Αρκετοί παίκτες της Κροατίας κληρονόμησαν προβλήματα, όπως ο Στρίνιτς, ο Μάντζουκιτς και ο Βρσάλικο. Πιο σοβαρός ο τραυματισμός του Πέρισιτς. Η λογική λέει να παίξουμε 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.91.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Βέλγιο – Αγγλία: Να σκοράρει ο Βάρντι για την Αγγλία, η betshop.gr το πληρώνει στο 7.00

Βέλγιο – Αγγλία: Μα σκοράρει ο Αζάρ για το Βέλγιο, η betshop.gr το πληρώνει στο 11.75.

Βέλγιο – Αγγλία: Να σημειωθεί μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η betshop.gr το προσφέρει στο 2.77.

Γαλλία – Κροατία: Να σκοράρει για τη Γαλλία ο Γκριεζμάν πληρώνεται από τη betshop.gr στο 4.75.

Γαλλία – Κροατία: Να πετύχει γκολ ο Ρέμπιτς για την Κροατία, πληρώνεται από τη betshop.gr στο 11.0.

Γαλλία – Κροατία: Να είναι Χ το ημίχρονο, δίνεται από τη betshop.gr στο 1.91.

Φινλανδία

Ελσίνκι – Τουρκού: Παίζουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.91.

Ίντερ Τουρκού – Σεΐναγιοέν: Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.77.

Κέμι Κινγκς – Χόνκα: Ποντάρουμε στο διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό που η betshop.gr δίνει στο 2.40.

Σουηδία

Μπρομαποϊκάρνα – Σίριους: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.20.

Ντάλκουρντ – Τρέλεμποργκ: Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.84.

Μάλμε – Οστερσουντς: Ποντάρουμε στο 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.51.

Γκέτεμποργκ – Έρεμπρο: Θα παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.86.

Σούντσβαλ – AIK: Παίζουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 2.55.

Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι: Ποντάρουμε στο 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.23.

Νόρκεπινγκ – Χάκεν: Παίζουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 2.41.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Καλμάρ – Τζουργκάρντεν: Θα προτιμήσουμε το 12 & goal – goal της betshop.gr στο 3.38.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης