Τέλος τα… ψέματα στη φάση των «16»

Τέλος τα… ψέματα στη φάση των «16»

Τα… ψέματα τελείωσαν στο Μουντιάλ, αρχίζει η φάση των «16» με νοκ άουτ αναμετρήσεις κι οι ομάδες δεν μπορούν, πλέον, να κάνουν υπολογισμούς και να… διαλέγουν αντιπάλους, εμπαίζοντας τους παίκτες του στοιχήματος. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν από μηδέν. Αξίζει, πέρα από το Μουντιάλ να σταθούμε και στα πρωταθλήματα Φινλανδίας και Νορβηγίας, γιατί παραδοσιακά δίνουν… ψωμάκι.

Betshop_gr_963x541
Γαλλία – Αργεντινή: Στον όμιλο απογοήτευσαν κι οι δυο. Τα αποτελέσματα: Γαλλία – Αυστραλία 2-1, Γαλλία – Περού 1-0 και Γαλλία – Δανία 0-0, Αργεντινή – Ισλανδία 1-1, Αργεντινή – Κροατία 0-3 και Αργεντινή – Νιγηρία 2-1. Ωστόσο, εδώ τα ματς είναι νοκ άουτ, οπότε, τα ψέματα τελείωσαν. Στο τελευταίο της ματς η Γαλλία αποδοκιμάστηκε στο 0-0 με τη Δανία κι η Αργεντινή νίκησε στο «παρά πέντε» τους Νιγηριανούς με το Μέσι να φτιάχνει τη… σύνθεση. Κι οι δυο έχουν μεγάλους σταρ στις ομάδες τους. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & no goal της betshop.gr στο 2.11.

Ουρουγουάη – Πορτογαλία: Στον όμιλο Ουρουγουάη – Αίγυπτος 1-0, Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία 1-0, Ουρουγουάη – Ρωσία 3-0. Πορτογαλία – Ισπανία 3-3, Πορτογαλία – Μαρόκο 1-0, Πορτογαλία – Ιράν 1-1, όπου έχασε πέναλτι ο Ρονάλντο. Οι Ουρουγουανοί παίζουν από παιδιά στις εθνικές ομάδες και δεν τρώνε γκολ με τίποτα. Σκληροτράχηλη ομάδα. Οι Πορτογάλοι, ωστόσο, είναι ομάδα του αμυντικογενή Σάντος, αλλά δεν τα καταφέρνει καλά. Ο Ρονάλντο, ωστόσο, είναι πλασμένος για τέτοια μεγάλα ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 2.93.

Κροατία - Δανία: Στον όμιλο Κροατία – Νιγηρία 2-0, Αργεντινή – Κροατία 0-3 και Ισλανδία – Κροατία 1-2. Δανία – Περού 1-0, Δανία – Αυστραλία 1-1 και Δανία – Γαλλία 0-0. Οι Κροάτες είναι κλάσεις ανώτεροι και θα νικήσουν, έστω και δύσκολα. Και λέμε έστω και δύσκολα, γιατί οι Δανοί παίζουν καλή άμυνα. Δύσκολο, ωστόσο, να βάλουν γκολ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.97.

Βέλγιο – Ιαπωνία: Στον όμιλο Βέλγιο – Παναμάς 3-0, Βέλγιο – Τυνησία 5-2 και Βέλγιο – Αγγλία 1-0. Ιαπωνία – Κολομβία 2-1, Ιαπωνία – Σενεγάλη 2-2 και Ιαπωνία – Πολωνία 0-1. Είναι μάλλον εύκολο στην πρόβλεψη το παιχνίδι αυτό, καθότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το Βέλγιο θα πάρει το ματς. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.96.


Κλείσιμο
ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ισπανία - Ρωσία: Στον όμιλο, Ισπανία – Πορτογαλία 3-3, Ισπανία – Ιράν 1-0 και Ισπανία – Μαρόκο 2-2. Ρωσία – Σαουδική Αραβία 5-0, Ρωσία – Αίγυπτος 3-1 και Ρωσία – Ουρουγουάη 0-3. Οι Ισπανοί μπορεί να είναι ασταθείς σε απόδοση και να δέχτηκαν πέντε γκολ, ωστόσο, είναι ανώτεροι από τους Ρώσους. Αυτοί σκόραραν με ευκολία κόντρα στους «μικρούς», αλλά με την Ουρουγουάη που έπρεπε να δείξουν τα κυβικά τους, διαλύθηκαν. Η λογική λέει να ποντάρουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 4.30!

Βραζιλία - Μεξικό: Στον όμιλο Βραζιλία – Ελβετία 1-1, Βραζιλία – Κόστα Ρίκα 2-0 και Βραζιλία – Σερβία 2-0. Μεξικό – Γερμανία 1-0, Μεξικό – Νότια Κορέα 2-1 και Μεξικό – Σουηδία 0-3. Οι Βραζιλιάνοι είναι ανώτερο μέγεθος, το έδειξαν με τη Σερβία, την ίδια ώρα που οι Μεξικάνοι διαλύονταν 3-0 από την Σουηδία, αλλά κατάφερναν να περάσουν μετά την ήττα της Γερμανίας από τη Β. Κορέα. Πάντως, δεν είναι εύκολος αντίπαλος το Μεξικό και δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε. Η Βραζιλία θα παίξει χωρίς τον Μαρτσέλο της Ρεάλ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 3.44.

Φινλανδία

Τουρκού – Μάριεχαμν: Θα παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.82.

Λάχτι – Ελσίνκι: Προτείνουμε το 2 & under 3.5 που η betshop.gr προσφέρει στο 2.33.

Χόνκα – Ροβανιέμι: Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.03.

Κουόπιο – Σεΐναγιοέν: Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.85.

Ιλβ - Ίντερ Τουρκού: Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.95.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Κέμι Κινγκς – Βάασα: Ποντάρουμε στο 2 & no goal, που η betshop.gr δίνει στην πολύ καλή τιμή του 3.69.

Νορβηγία

Βαλερένγκα - Μπόντο Γκλιμτ: Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.86.

Μπραν - Μόλντε: Ποντάρουμε στον άσο που η betshop.gr προσφέρει στο 1.77.

Κρίστιανσουντ - Σάρπσμποργκ: Προτείνουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.13.

Τρόμσο - Οντς: Προτείνουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.91.

Σταμπάεκ - Χάουγκεσουντ: Θα προτιμήσουμε το X2 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.91.

Λίλεστρομ - Στρόμγκοντσετ: Ποντάρουμε στο Χ2 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.95.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ρανχάιμ - Σταρτ: Παίζουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στην πολύ καλή τιμή του 3.46.

Σάντεφιορντ - Ρόζενμποργκ: Ποντάρουμε να νικήσει και στα δύο ημίχρονα η φιλοξενούμενη που η betshop.gr δίνει στο 3.53.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης