Γιαννακόπουλος: «Δεν εγγυήθηκαν την ασφάλειά μου στο ΣΕΦ, κανείς εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ»

Γιαννακόπουλος: «Δεν εγγυήθηκαν την ασφάλειά μου στο ΣΕΦ, κανείς εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους δεν θα βρεθεί στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό ενώ είπε επίσης ότι δεν θα επιτρέψει σε κανένα μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού να πάει στο ΟΑΚΑ!

dpg
Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ στον Sport Fm:

Για τον λόγο που δεν θα πάει στο ΣΕΦ:
«Βεβαίως και είχα σκοπό να πάω παρά τα απειλητικά μηνύματα από ανώνυμους και επώνυμους Ολυμπιακούς. Επικοινώνησα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ζήτησα να διασφαλίσει ότι όπως έρχεται η διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Έχουν έρθει, έχουν κάνει νίκες, έχουν πάρει πρωταθλήματα και δεν έχει ανοίξει μύτη. Πέρυσι στο τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ άκουσα το ματς στο ραδιόφωνο, γιατί έγινε ένα ντου από ανθρώπους που καθόντουσαν κοντά μου. Αναγκαστήκαμε να ακούσουμε το ματς στα αποδυτήρια εκεί. Δεν ήθελα να περάσω τέτοια ταλαιπωρία και να θέσω την προσωπική μου ασφάλεια σε κίνδυνο. Ζήτησα από τον κ. Αγγελόπουλο να μου διασφαλίσει ότι θα έχω την απαραίτητη ασφάλεια. Ό,τι απάντηση πήρατε εσείς, πήρα και εγώ. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα. Ως εκ τούτου, θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν ότι δεν θα ξαναέρθει κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ».

Για τους επώνυμους Ολυμπιακούς, που του έστειλαν απειλητικά μηνύματα: «Όταν λέω επώνυμους Ολυμπιακούς δεν εννοώ από ανθρώπους από την ομάδα, αλλά από ανθρώπους με το όνομά τους, που είναι γνωστοί στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον δεύτερο τελικό:
Κλείσιμο
«Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, θεωρώ ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Αν παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί νικητής ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μόνο ο ο χειρότερος Ολυμπιακός, αλλά και ο καλύτερος Παναθηναϊκός. Έτυχε την Κυριακή να μην παίξουμε όπως πρέπει. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν τύχη και θέμα συγκυρίας. Ή μάλλον, έλλειψη συγκέντρωσης των δικών μας αθλητών».

Για την προσπάθειά του σε ΚΑΕ, Ερασιτέχνη και συνολικά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού:
«Γίνονται και λάθη. Σκοπός είναι το πρόσημο να είναι θετικό. Αυτό το κρίνει ο κόσμος και τα αποτελέσματα. Δυστυχώς οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί για διαφορετικούς λόγους δεν υπάρχουν στα δρώμενα. Δεν μπορούσα να αφήσω κομμάτι του Παναθηναϊκού να κατρακυλάει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ σε περίπτωση που τα πράγματα ξεφύγουν: «Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κομισάριος και διαιτητές. Αν γίνει κάτι εκτός των επιτρεπτών ορίων θα πάρουν εκείνοι την απόφαση και δεν θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι από μόνος του».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα με την Euroleague:
«Προς το παρόν όχι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης