Παναθηναϊκός: Ανεπίδεκτος μαθήσεως στις βολές, αποκαρδιωτικό ποσοστό καθ’ όλη τη χρονιά

Παναθηναϊκός: Ανεπίδεκτος μαθήσεως στις βολές, αποκαρδιωτικό ποσοστό καθ’ όλη τη χρονιά

Ο Παναθηναϊκός σούταρε σχεδόν διπλάσιες ελεύθερες βολές από ό,τι ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ (65-75) στο Game 1 των Τελικών στη Stoiximan.gr Basket League και 20-0 από το 26′ και μετά. Και; Το Eurohoops (ξανα)παρουσιάζει.

ygd2
Ο αριθμός των ελεύθερων βολών είθισται να μονοπωλεί τη συζήτηση γύρω από τα ντέρμπι “αιωνίων” σε συνέχεια αυτής περί διαιτησίας και με τον τίτλο του Πρωταθλητή να κρίνεται πια το πόσες σούταρε ο ένας και πόσες ο άλλος αποτέλεσε ένα από τα βασικά θέματα μετά από το break του Ολυμπιακού (65-75) στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των Τελικών στη Stoiximan.gr Basket League. Μόνο που για τον Παναθηναϊκό η συζήτηση δε γίνεται για πρώτη φορά φέτος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το Game 1 με 24/37 ελεύθερες βολές (64,9%) έναντι 18/20 του Ολυμπιακού (90%), παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Γιατί; Πολύ… απλά, επειδή όποτε πηγαίνει στη γραμμή της φιλανθρωπίας είναι αυτός ο φιλάνθρωπος.

Ακόμη και στο διάστημα από το 26′ (40-47) και μετά, όταν οι ελεύθερες βολές έφτασαν να είναι 20-0(!) μεταξύ τους, το ποσοστό του ήταν πάλι αποκαρδιωτικό:



Διαβάστε περισσότερα στο : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης