Θύμα ένοπλης ληστείας ο προπονητής της Γουεστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι

Θύμα ένοπλης ληστείας ο προπονητής της Γουεστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι

Την ώρα που πήγαινε σε εστιατόριο με τη σύζυγό του σε προάστιο του Σαντιάγο στη Χιλή

pelegrini-west-new



Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για τον νέο προπονητή της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, η έξοδός του για φαγητό το βράδυ του Σαββάτου με τη σύζυγό του σε προάστιο της πρωτεύουσας της Χιλής, Σαντιάγο.

Την ώρα που ο Αργεντίνος τεχνικός κατευθυνόταν στο εστιατόριο μαζί με τη σύζυγό του, Καρόλα Πούτσι, εμφανίστηκαν μπροστά τους ληστές, οι οποίοι με την απειλή όπλων άρπαξαν την τσάντα της γυναίκας του Πελεγκρίνι.

Κατά πληροφορίες τόσο ο Πελεγκρίνι όσο και ένα φιλικό του ζευγάρι που ήταν μαζί του, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους ληστές που ζητούσαν να τους παραδώσουν ό,τι πολυτιμό αντικείμενο είχαν.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια οι ληστές διέφυγαν με μια Πόρσε, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν επίσης κλεμμένη, ενώ για να εμποδίσουν τους αστυνομικούς να τους καταδιώξουν έριξαν καρφιά στο οδόστρωμα.

Οι ληστές ήταν τόσο αποφασισμένοι να μην συλληφθούν ώστε δεν δίστασαν να ανοίξουν και πυρ κατά των αστυνομικών.

Τελικά το ελικόπτερο της αστυνομίας που απογειώθηκε για τον εντοπισμό των ληστών, βρήκε το πολυτελές αυτοκίνητο σε ένα προάστιο του Σαντιάγο με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και την τσάντα της συζύγου του Πελεγκρίνι.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Σαντιάγο ο οποίος ανακοίνωσε ότι «οι ληστές πυροβόλησαν δύο φορές κατά αστυνομικών και έριξαν καρφιά για να σταματήσουν τα περιπολικά που τους καταδίωκαν με αποτέλεσμα να καταστραφεί ένα όχημά μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης