Υπερασπίστηκε τον Ροντρίγκεθ ο Ιτούδης: «Φεύγει τελευταίος από το γήπεδο, δεν του λέω τι να κάνει»! (βίντεο)

Υπερασπίστηκε τον Ροντρίγκεθ ο Ιτούδης: «Φεύγει τελευταίος από το γήπεδο, δεν του λέω τι να κάνει»! (βίντεο)

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Δημήτρη Ιτούδη για τις 0 ασίστ που είχε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ κόντρα στη Ρεάλ φέτος και ο Έλληνας τεχνικός φρόντισε να τού θυμίσει κάποια πράγματα για τον παίκτη του

Itoudis
Για το ότι ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1969 σε τελική φάση, σχολίασε αρχικά: «Το 1969 δεν ήμουν γεννημένος, άρα είναι ξεχωριστό! Αλλά έπαιζαν πολλοί "θρύλοι" τότε. Αν θυμάμαι καλά νίκησε η ΤΣΣΚΑ τότε. Το αποτέλεσμα ελπίζω να είναι το ίδιο και για εμάς. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ».

Για τους τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει η ΤΣΣΚΑ σε Final 4 και τις 0 ασίστ που είχε ο Ροντρίγκεθ φέτος κόντρα στη Ρεάλ στο πρώτο φετινό τους ματς: «Ήταν πολύ κρίμα για τον Βέστερμαν που δεν είναι εδώ. Είχε ένα τραυματιμσό στην αρχή της σεζόν και τώρα έκανε ένα χειρουργείο. Χάσαμε τους Χάινς και Ντε Κολό, αλλά έιχαμε χαρακτήρα, ήρθαμε κοντά και οι υπόλοιποι ξεπέρασαν τα εμπόδια και καθοδήγησαν την ομάδα. Μας έκανε πιο δυνατούς. Έχουμε πίστη στο τι μπορούμε να κάνουμε και να κάταφέρουμε όλοι μαζί. Ο Ροντρίγκεθ φεύγει τελευταίος από το γήπεδο. Προετοιμάζει τον εαυτό του για τις μεγάλες στιγμές. Δεν χρειάζεται να του πω τι να κάνει. Η ρουτίνα του τού δίνει κίνητρο. Ξέρω πως θα κάνει τη δουλειά του, όπως και οι συμπαίκτες του. Όσο για τις 0 ασίστ του, ήταν η αρχή της σεζόν και μόλις είχαν επιστρέψει όλοι από τις εθνικές και προσπαθούσαμε να "βρεθούμε". Δεν είναι δικαιολογία. Στο δεύτεορ ματς, το οποίο δεν αναφέρατε, ήταν εκείνος που έδωσε ώθηση στην ομάδα».

Για την πίεση να είσαι προπονητής σε ένα σύλλογο όπως η ΤΣΣΚΑ: «Είναι η φιλοδοξία που έχεις ως προπονητής, όταν δουλεύεις για μια μεγάλη ομάδα. Μας κάνει να είμαστε πιο πρετοιμασμενοι για τη ζωή, όχι μόνο για το Final 4. Είμαστε ίσως το αουτσάιντερ, δεν θα έδινα πάνω από 25% σε εμάς».

Turkish Airlines EuroLeague Final Four Opening Press Conference



Πηγή:www,gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης